Ağustos ayında PlayStation Plus Oyun Kataloğu’na eklenecek oyunlar için resmi duyuru beklenirken, bugün o yapımlardan birinin Helldivers 2 olacağını öğrendik. Yeni yayımlanan Devoid of Liberty güncellemesi, popüler oyunun Oyun Kataloğu’na eklenmesiyle aynı zamana denk getirildi.
Bugünden itibaren PlayStation Plus Extra ve Deluxe katmanlarındaki tüm üyeler, Helldivers 2’ye ücretsiz olarak erişebilecekler. Güncelleme, özellikle Illuminate cephesine yeni içerikler eklerken oyunculara çeşitli oynanış yenilikleri sunuyor.
Helldivers 2 Devoid of Liberty Güncellemesi Yayında
Devoid of Liberty ile birlikte oyuncular, Void’e doğru ilerlerken yeni bir biyom ve mutasyona uğramış Illuminate düşmanlarıyla karşılaşacak. Güncellemenin öne çıkan yeni düşmanları arasında ağır hasar alırken kendini yenileyebilen Crusher ve hızlı hareket ederek oyunculara sıçrayabilen Wretch bulunuyor.

Güncellemenin dikkat çeken bir diğer yeniliği ise SEAF desteği. Bazı görevlerde gezegen modifiyeri olarak ortaya çıkabilen SEAF birlikleri, artık savaş sırasında Helldivers’a destek olacak. NPC askerler yeni davranışlara ve silahlara sahip olurken Stim Tabancaları ve Ağır Makineli Tüfekler gibi ekipmanları da kullanabilecek.
Bununla birlikte Helldivers 2‘nin seviye sınırı 150’den 300’e yükseltildi. Oyunculara 15 yeni rütbe ve unvan eklenirken, emote çarkındaki yuva sayısı da 4’ten 8’e çıkarıldı. Güncellemede bunların yanı sıra Assisted Reload sisteminde yapılan değişiklikler, GATER aracına yönelik geliştirmeler, silah ve Stratagem dengelemeleri ile çeşitli hata düzeltmeleri de yer alıyor.

