Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Resident Evil Serisine Ek 6 Film Daha Çekilecek!

Resident Evil serisinin son filmi bekleneni karşılamamasına rağmen, yapımcıların seriye ek 6 yeni film daha çekileceği açıklandı.

Son filmi 2016 yılında çıkan Resident Evil serisi beklentileri karşılayamamıştı.  Son filmden sonra IMDb puanı 5.6/10’a kadar gerileyen film hayranlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Ancak filmin kötü gidişatı yapımcıların moralini pek bozmadığı gibi Resident Evil serisinin bütün haklarını elinde bulunduran yapımcılar, 6 yeni filmi daha piyasaya sürmek istiyor.  Bu yeni yapımlar ana seriye ” Reboot” olarak katılacak gibi görünüyor.

resident evil reboot

Cannes Film Festivali sırasında Constantin Film’in kurucusu Martin Moszkowicz bahsettiğimiz konu hakkında konuştu. Resident Evil serisini yapımcılığını yürüten bu ekip, bahsettiklerine göre ”Reboot” mantığı şeklinde bu seriden 6 film daha çıkarmayı planlıyor. Yapımcıların böyle bir girişimde bulunması filmin geçmiş serilerinin oldukça yüksek izlenme oranlarına ve kazancına bağlayabiliriz. Çünkü Resident Evil serisi 1.2 milyar dolar kazançla video oyunu film kategorisindeki en yüksek kazanca sahip yapım olma özelliği taşıyor.

Yapımcıların bu seriden istediklerini alabilecekler mi tartışılır, genelde uzayan film serileri sıkıcı olmaya başlıyor. Türkiye’de büyük çaplı bir hayran kitlesine sahip olan bu serinin yeni filmlerini hep birlikte bekleyeceğiz.

Serinin bu kadar uzatılması doğru olur mu bu da bir merak konusu siz de yorumlarda fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.