Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rambo Karakteri, Yarın Call of Duty Warzone’a Ekleniyor!

Ücretsiz Battle Royale oyunu Call of Duty Warzone’da 80’ler fırtınası tam gaz devam ediyor. Dönemin en popüler aksiyon kahramanları Rambo ve John McClane, yarın Verdansk ‘84 haritasına giriş yapacak.

Raven Software ve Infinity Ward tarafından geliştirilen Call of Duty Warzone, üçüncü sezonun bir parçası olarak Verdansk’a atılan nükleer bomba ile 80’lere geri dönmüştü. Daha önceki haberlerimizde, dönemin en ikonik aksiyon kahramanlarından Rambo ve John McClane’in Warzone’a geleceğini sizlerle paylaşmıştık.

Warzone Rambo

Büyük gün nihayet geldi. Seksenlerin iki efsanevi karakteri 20 Mayıs‘ta yani yarın Battle Royale arenasına giriş yapacak. Bu arada Yayın Kulesi ve çevresindeki bloklarda Die Hard’dan bildiğimiz Nakatomi Plaza ile değiştirildi. Ayrıca çatıda C4’ü etkisiz hale getirmek veya bir silah anlaşmasını engellemek gibi tamamlayabileceğiniz isteğe bağlı görevler de var.

Verdansk ‘84 haritasına Rambo temalı 10 adet kamp yerleştirildi. Söz konusu lokasyonlarda toplayabileceğiniz künyeler bulunuyor. Bunlardan ne kadar çok toplarsanız, mağazada alacağınız ödüllerin boyutu da o kadar fazla oluyor. Son olarak, Verdansk’ın kuzeybatı kesimindeki uçak hangarlarından birinin CIA Karakoluna dönüştürüldüğünü de belirtelim.

Warzone Die Hard

Rambo ve John McClane karakterlerinin yanı sıra yeni konumların eklendiği Warzone sezon ortası güncellemesinde, Power Grab adlı yeni bir oyun modu, bazı yeni silahlar ve Killstreaks dahil olmak üzere bir dizi başka yenilik var. Güncelleme hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için buradaki adresi ziyaret edebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.