Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty Warzone Haritası Verdansk, Nükleer Bomba ile Yerle Bir Oldu! (Video)

Call of Duty Warzone haritası Verdansk, heyecanlı bir bekleyişin ardından nihayet nükleer bomba ile yerle bir oldu!

Call of Duty Warzone oyuncularının dört gözle bekledikleri nükleer bomba etkinliği, dün akşam Türkiye saati ile 20:00’da başladı. Yalnızca birkaç saat süren The Destruction of Verdansk Part One adlı sınırlı süreli bir mod çalıştıran Activision, inanılmaz bir ilgiyle karşılaştı.

Söz konusu mod, sunucu kuyruğundaki müthiş yoğunluk sebebiyle etkinlik sırasında 40 dakika boyunca çöktü. Oturumu kapatmak ve sonra tekrar oturum açmak zorunda kalan oyuncular, yaşanan ‘dijital izdiham’ nedeniyle nükleer bomba etkinliğinin keyfini tam manasıyla çıkaramadı.

warzone nükleer bomba

Geliştirici Raven, yaşanan sorunları gideren bir güncelleme yayınlamasına rağmen, etkinlik boyunca hafif de olsa gecikmeler devam etti. Warzone 3. Sezon’da gelen silahlardan biri olan jak-12 pompalı tüfek, bir cephane kutusu ve bir gaz maskesi ile Verdansk haritasına düştü.

Barajın hızla kapanmasının ardından geri sayım başladı ve Verdansk’ın yok olmasını gösteren ara sahne girdi. Nükleer bombanın patlamasıyla birlikte ölen ve düşman oyuncuları avlamak için yeniden dirilerek zombiye dönüşen oyuncular, ilginç bir deneyim yaşadı.

Warzone 3.sezon nükleer bomba

Peki, bundan sonra ne olacak? Patlama ile yerle bir olan Verdansk haritası, Black Ops Cold War’a uygun olarak 80’ler teması ile yenilenecek. Fakat önce, Aftermath: Rebirth Island adında yeni bir playlist’imiz var. Nükleer bomba patlamasını gösteren ara sahneden 15 dakika sonra başlayan Aftermath: Rebirth Island, oyuncuların Mini-Royale ve Kingslayer’ın sınırlı süreli sürümlerinde tüm gece savaşmasına imkan tanıdı.

Call of Duty’nin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre, Verdansk’taki nükleer bomba patlamasının ikinci fazı 22 Nisan Perşembe günü yani bugün Türkiye saati ile 22:00’da gerçekleşecek. Fakat ondan önce 07:00’da Warzone 3. Sezon başlayacak.

Verdansk haritasının nükleer bomba ile yerle bir olma anı:

Call of Duty: Warzone The Destruction of Verdansk cutscene

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.