Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Quake Champions Kapalı Beta İçin Hazırlanıyor

Efsane oyun serisi Quake, yeni oyunlarıyla dönmeye hazırlanıyor.

Geliştiriciliğini Bethesda’nın üstlendiği Quake: Champions’ın yapım süreci, birçok oyuncu tarafından uzun zamandır heyecanla takip ediliyordu. Kısa bir süre önce de iyi haber ulaştı. Bethesda’nın resmi Youtube hesabından paylaşılan video ile hevesli oyuncular kapalı beta süreci için davet edildi.

quake champions kapalı beta

Bekleyiş sona erdi, mottosuyla yapılan davete katılım göstermek isteyen oyuncuların buraya tıklaması ve kapalı beta süreci için kayıt yaptırabilecekleri siteye gitmesi gerekiyor.

Quake: Champions 2017 senesi bitmeden PC için piyasaya çıkacak. id Software tarafından geliştirilen ilk oyun 1996 senesinde piyasaya çıkmıştı. Bir FPS olan Quake’te, kimliği belirsiz olan karakterimizi çeşitli boyutlara teleportasyon yardımıyla gönderip Quake kod adı verilen düşmanı yok etmesi için savaşa sürüklüyorduk.

1996 yılında kullanılan grafiklerin ve oyun mekaniklerinin ardından, oyun teknolojilerinin geldiği nokta düşünülünce, yeni oyunun bambaşka bir içeriği olacağını tahmin etmek hiç de zor değil. Oyun bu sefer çok daha hızlı ve çok daha vahşi. Hiçbir açıdan karikatürize görünmüyor, hatta biraz şiddet içeriyor bile diyebiliriz.

Kapalı beta sürecine çağrı niyetiyle paylaşılan videoya aşağıdaki ekrandan ulaşabilirsiniz.

Quake Champions: Closed Beta Announcement Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.