Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG Mobile Yeni Güncellemesi ile Baby Shark İçerikleri Oyuna Geliyor

Tüm zamanların en çok izlenen YouTube videosu Baby Shark temalı öğeler ve ifadeler 1.6 Güncellemesi ile PUBG Mobile'a geliyor.

PUBG Mobile yeni güncellemesi ile tüm zamanların en çok izlenen YouTube videosu Baby Shark temalı öğeler ve ifadeler fenomen battle royale oyununa ekleniyor. Geçen ay yayınlanan 1.6 güncellemesi ile birlikte oyuncular, şarkının ikonik dans figürü ‘Baby Shark Dance’ hareketini oyun içerisinde sergileyebilecek.

pubg mobile yeni güncelleme

PUBG Mobile’da yapılacak özel bir etkinlik ile Baby Shark Dance videolarını sosyal medyada kaydedip, paylaşan oyuncular oyun içi özel kalıcı eşya kazanma şansı kazanacaklar. Oyuncular ayrıca Baby Shark temalı paraşüt, Baby Shark tavası, Baby Shark seti ve Baby Shark grafitisi gibi özel Pinkfong Baby Shark temalı eşyalara sahip olabilecek.

Pinkfong Baby Shark, Kasım 2015’te Pinkfong’un YouTube kanalında yayınlandığında büyük bir heyecan dalgası yarattı. Dünyanın en çok izlenen YouTube videosu olan şarkı, 9,4 milyardan fazla görüntülenme alarak kırılması güç bir rekora imza attı. Ayrıca Billboard Hot 100’de 20 haftalık bir rekora ulaşarak ana müzik sahnesine de girdi.

pubg mobile Baby Shark

Heyecan verici ortaklığa dair görüşlerini paylaşan Tencent Games PUBG Mobil Yayıncılık Başkanı Vincent Wang, “Pinkfong Baby Shark tarihteki yerini aldı. Biz de benzersiz markanın mirasını eğlenceli, ikonik sesler ve hareketlerle PUBG Mobile’a getirmekten heyecan duyuyoruz. Topluluğumuzun bu trende dahil olduğunu ve en iyi Baby Shark danslarını sergilediğini görmek için sabırsızlanıyoruz” dedi.

PUBG Mobile yeni güncellemesi 1.6 geçtiğimiz ay yayınlanırken, PUBG Mobile Sezon 23 (C1S2 M4) ise 17 Ekim’de başlamıştı. PUBG Mobile, App Store ve Google Play Store‘dan ücretsiz olarak indirilebilir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.