Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

19 Yaşındaki Bir Genç, PlayStation 5’ini Satmaya Çalışırken Vuruldu

Sony'nin satış rekorları kıran yeni oyuncu konsolu çok ilginç bir olaya sahne oldu. ABD'nin Teksas eyaletinde yaşanan olayda 19 yaşındaki bir genç, PlayStation 5'ini satmak için buluştuğu bir adam tarafından vuruldu.

PlayStation 5, piyasaya çıkalı bir yıldan fazla olmasına rağmen hala çok zor bulunuyor. Oyun konsolunun değerini artıran bu ‘nadirlik’ durumu, 19 yaşındaki bir gencin PS5‘ini satmaya çalışırken vurulmasına yol açtı. ABC13 adlı haber kanalının aktardığına göre ABD’nin Teksas eyaletinden bir kişi, PlayStation 5 konsolunu hafta sonu internette satışa sundu. İlgili bir alıcı ilanı gördü ve iletişime geçti.

İkili pazar günü saat 13:30’da bir sokakta buluşma planladı, ancak PS5’i almaya gelen kişi belinden bir silah çıkardı ve konsolu satıcıdan çalmaya çalıştı. Yaşanan arbedede 19 yaşındaki genç vurulurken, silahlı kişi PS5’i arkasında bırakıp olay yerinden kaçtı.

PS5’teki Stok Sorunu Hala Devam Ediyor

PS5

Neyse ki olayda herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Habere göre bölgedeki bir hastaneye kaldırılan 19 yaşındaki gencin hayati tehlikesi bulunmuyor. Aktarılan bilgilere göre zanlı polis ekiplerince yakalandı, ancak ifadesi kamuoyu ile paylaşılmadı. Hemen aşağıda olay yerinden paylaşılan fotoğrafı görebilirsiniz.

COVID-19 salgının küresel tedarik zincirinde yarattığı aksaklık nedeniyle talebi karşılayacak düzeyde çip üretimi yapılamıyor. Konsollardan bilgisayarlara, akıllı telefonlardan arabalara kadar farklı alanlarda pek çok ürünü etkileyen bu durum, büyük bir belirsizliğe neden oluyor. Bazı şirketler 2022’de, tedarik zincirinin yeniden düzene oturmasını beklerken, bazıları ise bunun en erken 2023 yılında mümkün olabileceğini öngörüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.