Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Overwatch’tan Jesse McCree’nin Yeni İsmi Belli Oldu

Overwatch’tan Jesse McCree karakterinin yeniden isimlendirileceğiniz sizlere bildirmiştik. Activision Blizzard’daki cinsel taciz ve zorbalık skandalı büyük yankı uyandırdı. Bunun sonuçlarından bir tanesi de, Overwatch’tan bir karakter olan McCree’nin isminin değişmesi olmuştu.

McCree’nin ismi neden değiştirildi? Karakterin isminin, yakın zamana kadar Diablo IV için baş seviye tasarımcısı olarak çalışan bir Blizzard stüdyosu emektarı olan Jesse McCree’nin onuruna verilmiş olması. Geliştirici, söz konusu skandalla bağlantılı olarak geçtiğimiz aylarda yayıncı tarafından kovuldu.

Jesse McCree

Jesse McCree’nin Yeni İsmi Ne Oldu?

Overwatch’ın geliştiricileri tarafından duyurulan değişiklikler çok yakında gerçek olacak; Oyunda bulunan karakterlerden biri olan Jesse McCree’nin yeni ismi, 26 Ekim’den itibaren kovboy Cole Cassidy olarak tanınacak.

Oyunun resmi Twitter hesabında, bir dönek olarak, kahramanın gerçek adından vazgeçmeye karar verdiğini okuduk. Bu sayede geçmişten ve eski benliğinden kaçıyordu. Şimdi onun tekrar Cole Cassidy olma zamanı. Overwatch hayranları için bu, ne yazık ki karakterin alacağı yeni hikaye dizisindeki bir gecikmeyle sonuçlanacak.

Karakterin adını değiştirme kararı, kahramanı önceki adını borçlu olduğu adamdan kesme arzusuyla açıklandı. Jesse McCree, yakın zamana kadar Diablo IV’te baş tasarımcı olarak çalıştı ancak cinsel taciz ve zorbalık skandalı sonrasında Blizzard Entertainment’tan kovuldu.

Activision-Blizzard, gelecekte oyunlarındaki karakterlerin gerçek kişilere atıfta bulunmayacağını zaten duyurdu. Bu, şirketin benzer durumlardan ve zorunlu değişikliklerden kaçınmasını sağlayacak.

Bakalım Blizzard’ın sıradaki adımları neler olacak?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.