Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

OPPO Reno 5 Marvel Edition Tanıtıldı: İşte Özellikleri ve Fiyatı

Dünyanın önde gelen akıllı telefon üreticilerinden OPPO, Marvel işbirliği ile geliştirdiği yeni modeli Reno 5 Marvel Edition’ı tanıttı. Telefonun fiyatına ve özelliklerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Marvel’ın The Avengers serisindeki karakterlerden ilham alan OPPO Reno 5 Marvel Edition duyuruldu. Endgame filmindeki süper kahramanların giydiği, siyah, gri, gümüş ve kırmızı renklerin kombinasyonuna sahip Quantum Suit kıyafetlerinden yola çıkılarak tasarlanan akıllı telefon, etkileyici detaylarıyla öne çıkıyor.

OPPO Reno 5 Marvel Edition modelinin arkasında, ortada bulunan Avengers logosunu ve Captain America‘nın kalkanını içeren iki ikonik Marvel görselinin oluşturduğu yuvarlak ‘A’ logosu yer alıyor. Fresnel Lens İşlemi kullanılarak pürüzsüz ve parlak dokunuşlarla oluşturulan ‘A’ logosu, farklı açılardan bakıldığında dokulu ve üç boyutlu görünüyor. Ayrıca akıllı telefonun arkası, Black Widow logosundan ilham alınarak ‘X’ harfini oluşturacak şekilde tasarlandı.

Reno 5 Marvel Edition, Marvel Kahramanlarından İlham Alıyor

OPPO Reno 5 Marvel Edition

6,4 inç genişliğinde 90Hz yenileme hızında AMOLED ekran üzerine kurulan OPPO Reno 5 Marvel Edition, 171 gr ağırlığa ve 7,8 mm inceliğe sahip. Gücünü Qualcomm Snapdragon 720G yonga setinden alan cihaz, 8GB RAM +128GB dahili depolama alanı ile geliyor.

OPPO Reno 5 Marvel Edition’ın 64MP çözünürlüğündeki ana kamerasına, 8MP ultra açılı, 2MP makro ve 2MP mono lens eşlik ediyor. Telefonunun ön tarafını çevirdiğinizde ise tam 44 megapiksellik bir selfie kamerası ile karşılaşıyorsunuz.

OPPO Reno 5 Marvel Edition özellikleri ve fiyati

Batarya tarafında da son derece iddialı bir model olan OPPO Reno 5 Marvel Edition, 50W hızlı şarjı destekleyen 4220mAh kapasiteli pil sunuyor. Şarj durumunu Iron Man’in ışık halkalarının animasyonuyla gösteren akıllı telefon, kutusundan Android 11 tabanlı ColorOS 11.1 arayüzü ile çıkıyor.

Kullanıcı arayüzü, Marvel Evreni’nden öğelerle tamamen özelleştirilmiş tasarım detayları içeriyor. Ana ekranın arka planı, akıllı telefonun dış tasarımındaki gibi güçlü çizgiler, koyu gölgeler, gri, beyaz ve kırmızı renklerle Avengers Quantum Suits ve uzay aracını baz alan bir tasarıma sahip.

Reno 5 Marvel Edition Fiyatı

OPPO Reno 5 Marvel Edition modelinin tavsiye edilen Türkiye satış fiyatı KDV dahil 5.299 TL. Telefonun özellikleri, tasarımı ve fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde bizimle paylaşmayı unutmayın.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.