Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

New World Sunucularının Birleştirileceği Tarih Açıklandı

Amazon Games, hangi New World sunucularının ve dünyalarının birleştirileceğini ve ne zaman birleştirileceğini ayrıntılı olarak açıkladı.

Amazon Games, geçtiğimiz eylül ayında çıkış yapan açık dünya MMO türü oyunu New World sunucularının birleştirileceği tarihleri açıkladı. Oyunun resmi forumlarında yayınlanan bir güncellemede New World topluluk yöneticisi Luxendra, bu birleşmeler için iki ayrı zaman listeleneceğini ve değişikliklerden etkilenecek her bir dünyanın tek tek belirtileceğini söyledi.

New World sunucularını birleştirmeye hazırlamak için planlanan ilk kapalı kalma süresi tamamlandı. Süreç bugün yani 20 Aralık veya 21 Aralık’a kadar devam edebilir. Peki, New World’deki dünyalar neden birleşiyor? “Savaşlarda ve istilalarda rakibinizle savaşmaktan yerel bir barda takılmaya kadar, sağlıklı bir diyarın oyunculara Aeternum dünyasının keyfini çıkarmaları için daha fazla fırsat sunduğunu gördük” diyen Luxendra, şunları söyledi:

New World Sunucuları Birleşiyor

new world sunucuları

“Genel olarak, verilerimiz dünyadaki deneyimin yetersiz hale geldiğini gösterdiğinde, ekip koşulların neden değiştiğini ve bir birleşmenin gerekli olup olmadığını araştıracaktır. Araştırmamızın bir kısmı, birleştirilecek olan dünyalar için en uygun muadili bulmak için çalışmayı içeriyor. Aeternum’daki zamanınızın eğlenceli ve sosyal olarak heyecan verici olmasını sağlamaya yardımcı oluyor” ifadelerini kullandı.

Oyunun Steam’deki inceleme derecelendirmesi son zamanlarda “çoğunlukla olumlu”dan “karışık”a döndü. İnceleme sayfasına göz attığınızda, oyunun popülaritesinin neden azaldığına dair birçok neden görüyorsunuz, ancak çoğu oyuncu “grind” ekonomisindeki değişikliklerden memnun değil gibi görünüyor. Bazıları ise New World’deki hatalardan ve oyunun her güncellemede geriye gitmesinden dert yanıyor.

new world

Amazon Games’in MMO’su, bir ay önceki çıkışından bu yana bir milyonluk oyuncu tabanının yaklaşık yarısını kaybetti. SteamCharts’taki verilere göre oyun, eylül ayının sonunda piyasaya sürülmesinden beri haftada yaklaşık 135.000 oyuncu kaybetti. Daha önce bildirdiğimiz üzere New World, Amazon’un Wheel of Time (Zaman Çarkı) dizisi ile bir crossover etkinliği düzenliyor. 24 Aralık’ta yayınlanacak olan etkinlik, 11 Ocak 2022 tarihine kadar sürecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.