Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Netflix, Terminatör Anime Dizisi Yapacak

Dijital yayın platformu Netflix, kült bilim kurgu serisi Terminatör’ün anime dizisini çekecek. Heyecan yaratan projeyle ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Son dönemde anime yelpazesini önemli ölçüde zenginleştiren Netflix, son yılların belki de en iddialı projelerinden biri gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Dijital yayın platformu, Arnold Schwarzenegger’in adını efsaneler arasına yazdırmasını sağlayan ikonik bilim kurgu serisi Terminatör’ün anime dizisini yapacak.

Şimdiden büyük heyecan yaratan proje, Netflix orijinal filmi Project Power‘ın senaristi ve The Batman’in ortak yazarlarından Mattson Tomlin tarafından hayata geçirilecek.

terminatör anime dizisi

Terminatör anime dizisi hakkında açıklamalarda bulunan Amerikalı yapımcı ve senarist, “Netflix ve Skydance’in bana Terminatör’e gelenekleri bozan, beklentileri alt üst eden ve gerçekten cesaretli bir şekilde yaklaşma fırsatı vermesinden onur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Netflix Japonya ve Anime Başkan Yardımcısı John Derderian ise projeye ilişkin şunları söyledi: “Terminatör, şimdiye kadar yapılmış en ikonik bilim kurgu hikayelerinden biri ve zamanla dünyamızla daha alakalı hale geldi. Yeni animasyon dizisi, bu evreni daha önce hiç yapılmamış bir şekilde keşfedecek. Makineler ve insanlar arasındaki destansı savaşta izleyicilerin bu harika yeni serüveni deneyimleyecek olmasından çok heyecanlıyız”

Netflix, Terminatör anime dizisi hakkında başka ayrıntı vermedi, ancak detaylar gün yüzüne çıktığı takdirde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.