Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

DOTA 2 Animesi, 25 Mart’ta Netflix’e Geliyor!

Half-Life serisinden bilinen Amerikalı video oyun stüdyosu Valve ve dijital yayın platformu Netflix, DOTA 2'ye dayanan yeni bir anime serisi geliştirdiklerini açıkladı. DOTA: Dragon's Blood adındaki seri, 25 Mart’ta yayınlanacak.

Son dönemde geliştirdiği projelerle anime kataloğunu önemli ölçüde zenginleştiren Netflix, MOBA türünün en sevilen örneklerinden DOTA 2’yi anime serisine dönüştürdü.

Oyunun geliştiricisi Valve ile ortak bir basın açıklaması yapan dijital yayın devi, DOTA: Dragon’s Blood adındaki serinin 25 Mart’ta Netflix’te yayınlanacağını duyurdu. Anime uyarlamasından heyecan verici bir tanıtım fragmanı paylaşan şirket, oldukça iddialı bir anime dizisi izleyeceğimizi vadediyor.

DOTA 2 animesi netflix

Sekiz bölümlük serinin yapımcılığını X-Men: First Class, Thor ve Black Sails gibi başarılı yapımlardan tanınan Ashley Miller üstleniyor. Prodüksiyon tarafında ise Güney Koreli animasyon stüdyosu Studio MIR var.

Konuya ilişkin Deadline’a açıklamalarda bulunan Miller, “Hayranlar, DOTA 2 evrenini nasıl hayal ettiğimize ve en sevdikleri karakterlerden bazıları hakkında destansı, duygusal ve yetişkinlere yönelik bir hikayeyi ele alış şeklimizi sevecekler. Yaratıcılığımıza güvendiği için Valve’a minnettarım” dedi.

DOTA 2 anime serisi netflix

DOTA: Dragon’s Blood adındaki anime serisinin hikayesi ve karakterlerine dair şu an için pek fazla bilgi yok, ancak DOTA evrenini daha önce hiç olmadığı şekilde işleyeceğini ve ünlü bir Ejderha Şövalyesi olan Davion‘a odaklanacağını biliyoruz.

2019’da duyurulan ve geçtiğimiz eylül ayında yayınlanan Dragon’s Dogma animesinin aksine, DOTA 2 animesi sadece birkaç hafta sonra, yani 25 Mart’ta Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

DOTA: Dragon’s Blood yayınlandığında haberim olsun diyorsanız, buradaki sayfadan “Bana Hatırlat” butonuna tıklayabilirsiniz.

DOTA 2 Animesi DOTA: Dragon’s Blood Fragmanı:

DOTA: Dragon's Blood | Date Announcement | Netflix

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.