Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Minecraft’ta Harika Bir BioShock Steampunk Şehir Yaratıldı

Aderlyon Build Team isimli Minecraft ekibi başka bir proje başlattı. BioShock Infinite evreninden esinlenen devasa bir uçan şehir.

Zaman zaman sizlere Minecraft içerisinde yaratılan harika dünyaları ulaştırıyoruz. Bugün ise yine bambaşka bir seviyede, çok güzel gözüken bir yapı ile karşınızdayız. Aderlyon Build Team isimli ekip gerçekten BioShock evreninde gibi hissettiren harika bir Steampunk şehir oluşturdu.

Aderlyon Build Team ile ilişkili Minecraft oyuncuları, başka bir etkileyici oyun içi proje yarattı: Bulutlarda asılı duran, her türden balon ve hava gemisiyle dolu bir Steampunk şehir. BioShock Infinite’ı andıran fantastik konum gerçekten etkileyici ve göz kamaştırıcı görünüyor.

Minecraft Timelapse - The Steampunk City | Aderlyon Build Team

Proje ekibin yoğun çalışmaları ile birlikte tam olarak yedi ayda tamamlandı. Steampunk şehrin ölçeği ilk bakışta etkileyici ancak daha yakından baktığınızda, süslemelerde ve mimaride görülebilen detaylara gösterilen inanılmaz ilgiyi de fark edeceksiniz. Her şey, bir Hollywood filminden veya bir animeden fırlamış gibi görünüyor.

Bu şehre daha yakından bakmak isterseniz, size iyi bir haberimiz var. Aderlyon Build Team, çalışmalarını Planet Minecraft’ta kullanıma sundular. Sizde bu şehirde biraz vakit geçirmek isterseniz bu bağlantıya tıklayarak indirebilirsiniz.

Minecraft 1

Steampunk şehir haricinde ekibin yapılarına ilgi duyduysanız ve daha fazlasını görmek isterseniz ise bu bağlantıya tıklayarak ekibin diğer yapılarına ulaşabilirsiniz.

Sizler için daha önce Minecraft içerisinde oluşturulan yapılardan paylaştığımızı söylemiştim. Minecraft içerisinde Super Mario Bros oynamak için bu bağlantıya, devasa bir Shrek heykeli görmek için bu bağlantıya, Super Nintendo World Theme Park içerisinde gezmek için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.