Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Super Nintendo World Theme Park, Minecraft’ta Yeniden Oluşturuldu

Japonya'da açılması planlanan yeni Super Nintendo World tema parkı, Minecraft'taki bir hayran tarafından sadakatle yeniden yaratılıyor.

Özel bir Minecraft hayranı, oyun içinde Universal Studios Japonya’daki Super Nintendo World tema parkını yeniden yaratıyor. Tema parkının açılışı, COVID-19 vakalarındaki artış ve cazibe yerinin bulunduğu Osaka vilayetinde ilan edilen olağanüstü hal nedeniyle yakın zamanda bir kez daha ertelendi. Şimdiye kadar yeni bir açılış tarihi açıklanmadığı için hayranların Super Nintendo dünya alanını ne zaman ziyaret edebilecekleri hala bilinmiyor.

Super Nintendo World Theme Park Minecraftta Yeniden Olusturuldu 1

Super Nintendo World Theme Park Minecraftta Yeniden Olusturuldu 2

Planet Minecraft kullanıcısı Dippy22, web sitesinde Minecraft’ta Super Nintendo World alanını yeniden oluşturma projesinin ilerlemesini paylaştı. Dippy22’ye göre, daha önce tema parkı için yayınlanan konsept sanatına dayalı olarak alanın bir hayran uyarlamasını yaptılar. Ancak daha fazla video ve tanıtım görüntüsü yayınlandıkça, özellikle Mario ve The Legend of Zelda’nın yaratıcısı Shigeru’nun yer aldığı bir video turu Miyamoto, artık tüm alanı “1: 1 ölçekte sadakatle” yeniden oluşturabiliyorlar.

Dippy22, Super Nintendo World’den projenin mevcut ilerlemesinin birkaç fotoğrafını paylaştı. Projenin güncelleme günlüğüne göre Dippy22 şu anda Peach’s Castle ve tema parkındaki diğer birçok turistik yer üzerinde çalışıyor. Tema parkındaki gezintilerin işlevsel olup olmayacağı belli değil. Ancak oyunun yetenekleri göz önüne alındığında kesinlikle mümkün, çünkü başka bir hayran ekibi de Minecraft’ta Link’s Awakening’in tamamen oynanabilir bir sürümü üzerinde çalışıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.