Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Metin2, Conquerors of Yohara Yayınlandı, İşte Tüm Detaylar

Metin2 Conqeurors of Yohara güncellemesi yayınlandı. Yeni güncelleme ile birlikte birçok yenilik Metin2 oyuncularını bekliyor olacak. Metin2 Conquerors of Yohara ile neler değişti ? Conqeurors of Yohara ile yeni özellikler nelerdir ?

Türkiye’nin en çok oynanan MMORPG oyunlarından biri olan Metin2’nin yeni güncellemesi genişletme paketi olan Conquerors of Yohara ile birlikte canlı sunuculara gelmiş bulunuyor. Yeni genişletme paketi ile birlikte birçok yeni özellik oyuncuları bekliyor olacak. Peki Metin2’nin 20.4 yaması ile birlikte neler değişti ?

Metin2 20.4 Yama Notlari Yayinlandi 1

Metin2 Conquerors of Yohara

Metin2’nin geçtiğimiz haftalarda duyurulan yeni genişletme paketi Conquerors of Yohara nihayet yayınlandı. Yeni paket ile birlikte oyuncular 30 yeni seviyeye yükselebilecekler. Ancak yeni otuz seviyeyi atlamak isteyen oyuncular bunu yalnızca Yohara’nın yeni haritalarında yapabilecekler. Yeni seviyeler karakterlerin üzerinde bulunan mavi renkte gösterildiğinden, yeni genişletme paketi ile maceraya başlayan oyuncular diğer oyuncular tarafından bulunabiliyor.

Bunun yanı sıra oyuncular, her dolu EXP küresi ile birlikte dört yeni değeri geliştirebilecekler. Bu şekilde oyuncular SungMa iradelerini RES, INT, VIT ve STR türlerinden güçlendirebilirler. Oyuncular SungMa iradelerini ne kadar yüksek tutarlarsa karakterleri o kadar güçlü olur. Bu nedenle öncelikli olarak yapmanız gereken şey SungMa iradenizi yüksek tutmaktır.

Oyuna eklenmiş olan Tamlık, yeni kıtadaki canavarları daha emin bir şekilde vurmak için arttırmanız gereken bir başka değer olarak oyunda yer alıyor. Tamlık değerini yükseltmek için gerekli eşyaları giyebilir veya yeni becerilerini geliştirebilirsiniz.

Metin2 Conquerors of Yohara Haritaları

  • Terkedilmiş Kale
  • Dongan Ovası
  • Seogan Çorağı
  • Namgan Yarığı

Yukarıda ki haritalar yeni genişletme paketi ile oyuna yeni eklenmiş haritalar olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncular bu haritalarda yeni şeytani düşmanlar, tanıdık müttefikler ile birlikte sürükleyici yeni görevlere adım atacaklar.

Metin2 Conquerors of Yohara Yeni Lonca Bölgeleri

Yeni genişletme paketi ile birlikte Dongan Ovasında yeni bir lonca bölgesi bulunuyor. Jedit cevherini arındırmak gibi yeni sistemleri kullanmanız için bu bölgelerden birine sahip olmanız gerekmekte. Bu nedenle lonca lideri en yüksek teklifi vererek bu lonca bölgelerinden birine sahip olabilir. Lonca bölgesini aldıktan sonra kaybetmemek için kiranızı düzenli olarak ödemeyi ihmal etmeyin, 9 gün boyunca yeteri kadar Yang ödenmezse, bölge otomatik olarak kaybedilir ve tekrar diğer oyuncuların alabilmesi adına açık artırmaya çıkarılır.

Metin2 Conquerors of Yohara – Yeni Sınıf Becerisi, Zindanlar, Yeni Eşyalar

Conqeurors of Yohara ile birlikte her sınıf için güçlü 9. beceri yetenekleri bulunuyor. Bu yetenekleri biraz da şans ile Yohara’daki canavarlardan veya metin taşlarından beceri kitapları alabilirsiniz. Ayrıca Sung Mahi’nin Cehennem Kulesi’nin yanı sıra Metin taşlarından veya yeni kıtanın patron canavarlarından yetenek iksirleri alabilirsiniz.

Oyuna eklenen bir diğer yenilik ise Zindanlar. Dongan Ovasında bulunan Gnoll Mağaraları, içerisinde yeni karakterlerin bulunduğu bir zindan. Bu zindana girebilmek için oyuncuların geçit biletine sahip olmaları gerekiyor. Bu zindan içerisinde ödül olarak, Cehennem Kulesi’ne girmeniz için gerekli olan eldiven ve kafatası flamasının üretimi için gerekli olan malzemeler var.

Bir diğer yeni eklenen zindan ise Sung Mahi’nin Cehennem Kulesi. Üç odalı ve 50 kattan oluşan bir zindan olan Cehennem Kulesinde tutunabilmek için hem SungMa iradenizin oldukça kuvvetli olması gerekiyor, ancak sadece bu da tek başına yeterli değil. Her bir odanın zorluklarından kurtulabilmek için zeka ve hız gerekli. Geçtiğiniz her kat için ödüller mevcut.

Oyuncular bu yeni genişletme paketi ile birlikte ayrıca, yeni takılar, yeni eldiven ve ruh kalıntıları bulabilecekler. Güncelleme ile birlikte yeni kıta’da yeni düşen tüm eşya parçaları sabit bir saldırı değeri veya silah türü başına sabit bir saldırı hızı yerine rastgele değerlere sahiptir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. Anonim

    Telefonlara iniyormu

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.