Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Marvel Future Revolution Rehber: Nasıl Hızlı Gelişirim?

Marvel Future Revolution'da hızla ilerlemek için gücünüzü hızlıca arttırmaya ve kristalleri akıllıca harcamaya odaklanmalısınız. Hepsinin püf noktalarını sizlere anlattık.

Marvel Future Revolution’da amacımız, evreni birçok süper kötü adamdan korumak için çalışmak yani oyuna yeni başladıysanız, karşılaşacağınız birçok düşman ve zorluk olacak. Storm, Iron Man ve Captain America gibi çok çeşitli süper kahramanlar arasından seçim yapacaksınız, savaşlarında onlara yardımcı olacak çeşitli becerilere, silahlara ve güçlendirmelere sahip olacaksınız.

Marvel Future Revolution‘da bir süper kahramana güç vermenin birçok farklı yöntemleri mevcut ve yeni bir oyuncuysanız, ilk olarak hangisinin daha önemli olduğunu çözmek çok zor. Oyunda kart, kostüm ve çekirdek toplayarak güçlenebiliyorsunuz ve hepsinin ayrı ayrı faydaları mevcut. Ayrıca bol bol aynı bölümleri oynayarak ve yeteneklerinizi artırarak da oyunda güçlenebiliyorsunuz.

MARVEL Future Revolution‘da aynı bölümleri tekrar tekrar oynamak size çok yavaş seviye kazandırır ve oldukça sıkıcıdır ancak biz size bunu aşmanın yollarını öğreteceğiz. Görevler genellikle daha fazla deneyim kazandırdığından, düşmanların hepsini öldürmek yerine sadece görevleri tamamlanmaya odaklanmalısınız. Yan görevleri yapmak da oldukça faydalı ve her iki görev türü de oyuncular daha yüksek seviyelere ulaşana kadar deneyim kazanmak için başvurulan yöntem.

Marvel Future Revolution Rehber

Marvel Future Revolution’da Hızlı Seviye Atlama

Marvel Future Revolution‘da ana görevleri ve yan görevleri yaptıktan sonra mutlaka Blitz etkinliklerini tamamlamanız gerek. Blitz’de, ana patrona saldırmadan önce en fazla dört oyuncu düşmanlarla dolu aşamalarda ilerleyeceksiniz. Blitz’i tamamlamak size, para, deneyim ve daha da önemlisi Battle Badges kazandıracak. Battle Badges donanımı, sizlere önemli istatistik artışları sağlayacak. Battle Badges’de ayrıca Core’a takılabilecek ve daha da fazla istatistik artışı sağlayan soketler de mevcut.

Most Wanted görevlerini her gün tamamlamak, hızlı seviye atlamak için çok önemli. Harita patronlarını yenmek, harika bir güçlendirme kaynağı olan Cards ve Most Wanted Costumes ödüllerini kazandıracak. Buradan kazandığınız ödüller ile tek yıldızlı bir Card, Core veya Costum toplayabilirseniz, daha yüksek puanlı ögeler elde etmek için hepsi kendi sınıflarında birleştirilebilirsiniz.

Marvel Future Revolution Rehber

Elmaslarımı Nasıl Harcamalıyım?

Marvel Future Revolution’da ana para birimi altındır ancak daha değerli eşyalar için elmas kullanacaksınız. Zor kazanılmış kristalleri harcamak söz konusu olduğunda birçok seçeneğiniz olacak ve mağazadaki kostüm paketlerinin veya Omega Cards paketlerinin peşine düşmek isteyeceksiniz ancak önce mutlaka ama mutlaka kahraman yuvalarını açmanız gerek.

Kahraman yuvalarını hemen açmak çok önemli çünkü bunlar ekstra depolama yuvaları görevi görecek. Marvel Future Revolution‘da envanter alanının çok değerli olduğunu ve ekstra depolamaya sahip olmanın hayati önem taşıdığını hemen öğrenmeniz gerek.

Kahraman yuvalarını açtıktan sonra, kristalleri harcamanın bir sonraki en iyi yolu daha fazla envanter alanı açmak olacak. Envanterinizi, düşük dereceli bir ve iki yıldızlı rozetleri depolamak için sıklıkla kullanacaksınız. Envanteri genişletmeden önce veya sonra alanı daha fazla korumak için, donatılmamış ögeleri depoya koymanız gerekecek. Bu şekilde, rozetler de dahil olmak üzere ögelerinizi alternatif karakterler arasında paylaşabileceksiniz.

Marvel Future Revolution Rehber

Marvel Future Revolution Taktikleri

Herkes oyunlara çok para harcayamaz ve oyuna para yatırmayan oyuncular, karakterlerinin mümkün olan her yerde güçlenmesine yardımcı olan fırsatlardan yararlanmak zorunda. Oyuna para yatırmıyorsanız, her gün güç seviyelerini yavaş yavaş yükseltecek belirli görevleri tamamlamaya odaklanmanız gerek.

Marvel Future Revolution‘da tamamlanmanız gereken en önemli günlük görev türü, Operations menüsü altındaki Blitzes ve Raids‘dir. Bu görevler harcadığınız zamana kıyasla çok güzel ödüller verecek.

Alliance Shop‘da ekipman ve ödüller için başka bir kaynak olduğundan, oyuna para yatırmıyorsanız en kısa sürede bir ittifaka katılın ve orada kalıcı olmaya çalışın.

Marvel Future Revolution promosyon kodları, oyuna para yatırmıyorsanız daha fazla ekipmana ve ödüle ücretsiz olarak erişmenize yardımcı olacak.

Son olarak, Alliance Lab‘da sizin için çok önemli çünkü Accuracy, Critical Damage ve Stamina Recovery özelliklerinize bonus verecek.

Oyunu indirmek için oyunun resmi web sitesine bu bağlantıdan gidebilirsiniz. Marvel Future Revolution başlangıç rehberimizin sonuna geldik. Aklınıza takılan sorularınızı, yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Marvel Future Revolution - Launch Trailer | gamescom 2021

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.