Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Marvel Future Revolution, Android ve iOS İçin Çıkış Yaptı

Marvel'ın mobil cihazlardaki ilk açık dünya aksiyon rol yapma oyunu olan Marvel Future Revolution, bugün App Store ve Google Play'de yayınlandı.

Netmarble Corp. ve Marvel Entertainment, mobil cihazlarda App Store ve Google Play aracılığıyla kullanılabilen bir aksiyon rol yapma oyunu olan Marvel Future Revolution‘ı piyasaya sürdü. İlk olarak beş yıl önce Marvel Future Fight lansman fragmanında takdim edilen Marvel Future Revolution, mobil platformlarda canlı yayınlanan ilk Marvel merkezli açık dünya aksiyon RPG oyunu oldu.

Netmarble ve Marvel, 2020’de PAX East’te projeyi resmi olarak duyurmuştu ve oyuncuların Captain America, Captain Marvel, Doctor Strange ve Spider-Man gibi birçok ikonik süper kahramanın rollerini üstlenmelerine olanak tanıyan bir deneyim sunmayı vaat etti. Marvel Future Revolution, Black Panther, Iron Man ve diğer birçok Marvel’in başrollerini paylaştığı Eisner Ödülü’ne aday olan yazar Marc Sumerak tarafından “çoklu evrensel bir felaket” olarak tanımlanan Convergence olarak bilinen felaket bir olayın gerçekleşmesinin sonrasında geçecek.

Marvel Future Revolution

Marvel Future Revolution 240 Ülkede Mevcut

Bugünden itibaren App Store ve Google Play kullanıcıları, oynaması ücretsiz olan oyunu mobil cihazlarına indirebilecek. Netmarble ve Marvel bir basın açıklamasında oyunun 240 ülkede mevcut olduğunu belirtti; böylece dünyanın dört bir yanındaki hayranlar yeni başlayan maceraya katılabilecek. Özellikle, Marvel Future Revolution, bir dizi süper kötü adam tehdidini geri püskürtmek için bir araya getirilmiş bir ekip olan Omega Flight süper kahraman ekibini yeniden canlandıracak.

Oyuncular, her biri Marvel Evreninden her süper kahraman için “400 milyon kostüm kombinasyonuna” izin veren ikonik kıyafetler giyen sekiz farklı karakterin güçlerini kullanabilecek.

MARVEL Future Revolution Is Live!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.