Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Lineage 2 Classic Sunucusu Bugün Açılıyor

Yeni Lineage 2 dönemi başlıyor.

Lineage 2 Classic sunucuları Avrupa ve Rusya’daki başarılı sonuçlarının ardından şimdi de Kuzey Amerika bölgesine geliyor. Klasik sunucular bugünden itibaren kapılarını oyunculara açacak ve dağıtımcı firma NCSoft da bunu yayınladığı bir basın blteniyle bildirdi.

lineage 2 classic sunucusu bugun aciliyor 1

Lineage II Classic ile her şeyin başladığı noktaya dönebilecek ve hardcore bir gelişim sistemine sahip MMORPG oyununun acımasız, zorlu dünyasında yer alabileceğiz. Lineage 2’de arkadaşlarınızla bir klanda birleşebilecek, düşmanlarınız üzerinde üstünlük kurabilecek ve koca bir imparatorluk üzerinde hak iddia edebileceksiniz.

Lineage 2’nin klasik sunucularında yeni bir başlangıç yapan oyuncular farklı zorlukların üstesinden gelecek ve oyunun ilk dönem içeriklerini tadabilecekler.

Klasik sunucular başlangıçta level 70 sınırıyla açılacak fakat maksimum seviye sınırı ilerleyen güncellemelerde yükseltilecek. Oyuncular 5 oynanabilir sınıf arasında bir seçim yapacak: Human, Dwarf, Dark Elf ve Orc. Kamael ile Ertheia ise başlangıçta yer almayacak.

Ayrıca klasik sunucuda öldüğünüzde yüzde 4 EXP puanı cezası alacaksınız. İyi haber ise öldüğünüzde üzerinizdeki eşyaların yok olmaması. Fakat 4 ya da daha fazla PK’ya karıştığınızda envanterinizden bir eşya rastgele olarak kaybolacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.