Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Legion Y90 Oyun Telefonu Hakkında Tüm Detaylar Geldi!

Oyun telefonlarına bir yenisi daha Lenovo tarafından ekleniyor. Legion Y90 oyun telefonu hakkında tüm detaylar sızdırıldı.

Lenovo Legion Y90’ın tanıtım tarihine az bir zaman kalırken, piyasaya çıkacak olan oyun telefonu hakkında bilinen tüm söylentilere ve onaylanmış özelliklere bu haberimizde sizlerle göz atalım.

1 Ocak Cumartesi günü piyasaya sürülecek olan bu akıllı telefonun geçtiğimiz günlerde bir afişi yayınlanmıştı. Gelin bugüne kadar bu akıllı telefon hakkında ne gibi sızıntılar ortaya çıktı bakalım.

Legion Y90 Oyun Telefonu Özellikleri

Legion Y90

Tanıtımı yaklaşan Legion Y90 bir oyun telefonu olduğundan Çinli akıllı telefon üreticisi, özellikle termal yönetim sistemi ile ilgili olarak tasarımına vurgu yaptı. Şirket daha önce, yüksek kare hızlarında çok oyunculu oyunlar oynanması için cihazın sıcaklığını kontrol altında tutmaya yardımcı olacağını iddia ettiği Çift Fanlı Hava Soğutma teknolojisini tanıtmıştı. Cihaz önden diğer normal akıllı telefonlara benziyor olsa da, arka tarafında muhtemelen hava soğutma mekanizması için “Legion” markası ve fiziksel fanları ile bir oyun estetiğine sahip olacak.

Cihazın diğer temel özelliklerine bakacak olduğumuzda, cihazın LPDDR5 RAM ve UFS 3.1 depolama ile eşleştirilecek bir Qualcomm Snapdragon 888 mobil işlemcisine sahip olması bekleniyor. Lenovo, Legion Y90’ın 6.92 inç büyüklüğünde büyük bir AMOLED ekrana sahip olacağını resmen açıkladı. Ekran ise, 144Hz tazeleme hızını ve 720Hz dokunmatik örnekleme hızını destekleyen bir Samsung E4 AMOLED ekrandır. Öne çıkan özelliklerinden biri de anti mavi ekran ve HDR desteği olacak. Ekrandan yayılan mavi ışığı azaltmasını sağlayan koruma sertifikasına sahip olacaktır.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.