Büyük akıllı telefon üreticilerinin çoğu, 2022’nin başında en az bir akıllı telefon modelinin piyasaya sürüleceğini zaten onaylamıştı. Şimdi şirket 1 Ocak’ta Lenovo Legion Y90 olarak bilinen yeni bir oyun merkezli akıllı telefonunu piyasaya süreceğini de duyurdu.
Şirket tarafından yayınlanan teaser, cihazın pürüzsüz 144Hz yenileme hızı ve ultra duyarlı 720Hz dokunmatik tazeleme hızı desteği taşıyan büyük bir 6.92” E4 AMOLED ekrana sahip olacağını ortaya koydu. Örneğin, Arena of Valor adlı oyunun küresel bir sürümü olan Honor of Kings, cihazda ultra akıcı 120 FPS’de çalışacak.
Lenovo Legion Y90 1 Ocak’ta Tanıtılabilir

Bunun da ötesinde, telefonun sürekli oyun performansı için gelişmiş bir çift motorlu hava soğutma sistemine sahip olacağı da doğrulandı. Ancak şirketin Lenovo Legion Phone Duel 2’de bulunan devrim niteliğindeki Twin Turbo-Fan soğutma sisteminden söz edip etmediği bilinmiyordu.
Sızdırılan bilgilerin geri kalanına gelince, şu anlık daha net bir bilgi yok. Ayrıca, Lenovo Legion Y90’ın diğer birçok amiral gemisi modeli gibi en yeni Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 mobil işlemci ile donatılıp donatılmayacağı bilinmiyor. Lenovo’nun bu yeni gelecek olan oyuncu telefonu hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın. Bizleri takip etmeye devam edin.

