Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Katana Zero İlk Bakış

Katana Zero aksiyon dolu, bir o kadar da sürükleyici bir yapım.

Kimi oyunlar çok başarılı, özel yönleri olmasına rağmen yeterince kendini gösteremiyorlar ya da geniş kitleler tarafından keşfedilemiyorlar. Hâl böyle olunca da hak ettikleri değeri göremiyorlar. Askiisoft tarafından geliştirilen ve dağıtımı Devolver Digital tarafından yapılan aksiyon platform oyunu Katana Zero da bu örneklerin arasında gösterilebilir.

katana zero ilk bakis 1

Kendine özgü bir sanat tarzı olan bu neo-noir tipteki oyun, nefes kesici bir aksiyon ve anında ölümle biten dövüş sistemi sunuyor. Katana Zero gerçekten de adrenalinle dolu bir oyun ve neyin nasıl sonuçlanacağını asla kestiremiyorsunuz. Bu da belki en iyi yönlerinden biri diyebiliriz. Durum nasıl gerektiriyorsa düşmanlarla öyle mücadele ediyorsunuz, üzerinize gelen mermilerden kurtuluyor, saldırıları atlatıyor ve düşmanlar ile çevreyi tuzak ve patlayıcılar kullanarak manipüle ediyorsunuz. Amaç ise her zaman arkada hayatta kalan birini bırakmamak.

Katana Zero’nun bölüm tasarımlarına da dikkat çekmek gerekiyor çünkü yapımcı firma gerçekten de usta işi bir eser yaratmış. Her bir bölümün benzersiz şekilde yaratıldığını görüyoruz ve bunları tamamlamak için sayısız metod bulunuyor. Düşmanları yaratıcı bir şekilde de öldürebilirsiniz, spontane şekilde de yaklaşabilirsiniz. Katana Zero sizi bu konuda kısıtlamıyor ve çizgisel olmaktan bir hayli uzak.

katana zero ilk bakis 2

Katana Zero’nun gerek anlatım tarzını, gerek yoğun aksiyonunu ve bölüm tasarımını çok beğendim. Son dönemde oynadığım en iyi aksiyon – platform oyunlarından birisi oldu ve Steam’de sadece 25,00 TL fiyat etiketiyle satılıyor. Buna rağmen tek eksisi kısa oyun süresi diyebilirim zira yaklaşık 4-5 saat içinde oyunu tamamlamak mümkün.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.