Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

İndirmeden Oynanan Oyunlar: En İyi Ücretsiz Online Oyunlar

İndirmeden oynanan oyunlar, keyifli zaman geçirmenizi sağladığı gibi depolama alanınızda da yer kaplamaz. Böylece sevdiğiniz diğer oyunlara yer açmış olursunuz. Bu yazımızda, indirme gerekmeyen en iyi ücretsiz online oyunları sizler için listeledik.

İndirmeden oynanan oyunlar ile karşınızdayız. Ücretsiz online oyunlar, günümüzde hiç olmadığı kadar popüler hale geldi. Akla hemen Steam ve Epic Games Store gibi platformlar gelse de, doğrudan web üzerinden erişilebilen birbirinden eğlenceli tarayıcı oyunları da var.

Herhangi bir istemci olmadığı için iki faktörlü kimlik doğrulama, can sıkıcı indirme süreleri veya depolama alanını işgal eden boyutlar da yok. İndirmeden oynanan online oyunlar, arkalarında dev yapım stüdyoları olmamasına rağmen milyonlarca kişiye hitap ediyor.

Teknik kısıtlamalara rağmen geliştiriciler, hayal edebileceğiniz herhangi bir türü kapsayacak şekilde ücretsiz online oyunlar yaratmayı başarıyor. Peki, en güzel indirmeden oynanan oyunlar hangileri? İşte herhangi bir yükleme gerektirmeyen en iyi online oyunlar!

İndirmeden Oynanan Oyunlar

Forge of Empires

indirmeden oynanan oyunlar Forge of Empires

Gerçek zamanlı strateji oyunlarının şahı olan Age of Empires serisinden ilham alan Forge of Empires, en iyi ücretsiz online oyunlardan biridir. Topluluğunuzu geliştirmek için birkaç eski püskü kulübe ve birkaç mızrakçı ile taş devrinde başlıyorsunuz. Yeni askeri, bilimsel ve kültürel araştırmalar yapacak ve halkınıza çağ atlamaya çalışacaksınız.

Game of Thrones Winter is Coming

Game of Thrones Winter is Coming ücretsiz online oyunlar

Televizyondaki sekiz sezon boyunca izleyicilere unutulmaz anlar yaşatan Game of Thrones‘un aynı zamanda indirmeden oynanan resmi bir ücretsiz online oyuna sahip olduğunu biliyor muydunuz? Roman ve dizide karşılaştığınız tüm önemli öğeleri içinde barındıran Game of Thrones Winter is Coming, Arya Stark, Jon Snow ve Daenerys Targaryen gibi ünlü simaları ordunuza eklemenize imkan tanıyor.

Amacınız, bir MMO strateji oyununda olduğu gibi, büyük kale ve şehirlere saldırmadan önce mümkün olduğunca daha fazla araziyi ele geçirerek krallığınıza zenginlik ve güç katmak olacak. Rol yapma oyunlarından ilham alan savaş sahneleri ile öne çıkan Game of Thrones Winter is Coming, indirmeden oynanan oyunlar arayanların kesinlikle göz atması gereken bir yapım.

Anocris

Anocris

Anocris, antik çağlarda geçen tarayıcı tabanlı bir ücretsiz MMO oyunu. Nil kıyılarında küçük bir yerleşim yeri alıyor ve onu kendi hareketli metropolünüze dönüştürüyorsunuz. Tanrıların gözüne girmek ve onların onuruna şenlikler düzenleyerek özel güçler kazanacak, yağmacı göçebelere ve diğer oyunculara karşı savunmak için ordu kuracak ve diğer kabilelerle güçlerinizi birleştirerek ülke üzerindeki hakimiyetinizi güçlendireceksiniz. Tahmin edebileceğiniz üzere piramitler de inşa edebileceksiniz.

Elvenar

indirilmeden oynanan oyunlar

İndirmeden oynanan oyunlardan Elvenar’da, yaşayan binalar ve fantastik yaratıklarla dolu gizemli bir Elf krallığı inşa ediyorsunuz. Keşif modu, yeni yetenekler, gizemler ve canavarlarla birçok ek alanı ortaya çıkarmanıza izin verdiği için kendi bölgenizin sınırlı ile kalmıyorsunuz. Ayrıca komşu eyaletleri ele geçirmek için büyülü birliklerinizi güçlendirme şansınız da var.

Stronghold Kingdoms

Stronghold Kingdoms

Bu devasa çok oyunculu gerçek zamanlı strateji oyununda feodal bir lord veya leydi olarak oynuyorsunuz. Rakiplerinizi kuşatarak, paha biçilmez yeni teknolojiler araştırarak ve başkalarıyla ittifaklar kurarak bir ortaçağ imparatorluğu kurmaya ve büyütmeye çalışıyorsunuz.

Pek çok ücretsiz MMO RTS oyunu gibi Stronghold Kingdoms da, oyuncular arasındaki siyasi mücadeleler ve başarıya giden yolda ilerlemek için büyük ölçekli savaşlar ile doludur. Grafikler doksanların sonlarına ait gibi görünse de, kendine has bir çekiciliğe sahip.

Fallen London

fallen london tarayıcı oyunları

En iyi ücretsiz online oyunlar arasında bulunan Fallen London, Failbetter Games‘in aynı evrende geliştirdiği Sunless Seas ve Sunless Skies’ından önce yayınlanan anlatı tabanlı bir online tarayıcı oyunudur. Diğer iki oyunun ücretli olmasına rağmen, Fallen London’a hala yeni içerik ve hikayeler ekleniyor ve yakın zamanda haritasının görünümüne hoş bir güncelleme aldı. Oyunda, Londra’ya yeni gelen biri olarak, yeraltı şehrinin sırlarını ortaya çıkarmak için görevleri kabul ederken, tuhaf yan işleri üstlenen bir karakteri oynuyorsunuz.

Supermacy 1: The Great War

en iyi ücretsiz online oyunlar

Taktik zeka gerektiren bir şey arıyorsanız, Supremacy 1 strateji hayranları için en iyi ücretsiz online oyunlardan biridir. Amaç yeterince basit: 20. yüzyıl ulusunuzu kıtadaki akranlarınız üzerinde hakimiyet kurmaya yönlendiriyorsunuz. İlerledikçe daha da genişleyen, kara, hava ve deniz yoluyla çok çeşitli birimleri konuşlandırabileceğiniz doğrudan savaşlara giriyorsunuz

Savaşınızı dikkatli bir şekilde yönetebilmeniz için diplomasi seçenekleri ve bol miktarda kaynak yönetimi var. Supremacy 1’i PC’de indirmeden oynayabilirsiniz. Sadece bir web tarayıcısında çalıştırmanız yeterli, ancak dilerseniz Steam üzerinden de erişebilirsiniz.

Slither.io

Slither.io

En sevilen tarayıcı oyunları arasında yer alan Slither.io, Agar.io’ya çok benziyor. Etrafınızdaki çeşitli noktaları yediğinizde vücudunuz biraz daha uzar ve genişler. Düşmanlarınızı yiyemezsiniz, ancak zamanı iyi ayarlarsanız, başka bir yılanı vücudunuza girmeye zorlayabilirsiniz. Bu sayede geride bıraktıkları parçalarını yiyebilirsiniz.

Bu listemizde, herhangi bir yükleme gerektirmeyen en iyi indirmeden oynanan oyunları sıraladık. Eğer oyun öneriniz varsa, aşağıdaki yorumlar bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.