Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Can Sıkıntısına İyi Gelen Online Tarayıcı Oyunları

Hiçbir ücret ödemeden, internet tarayıcınız üzerinden oynayabileceğiniz çok sayıda keyifli oyun olduğunu biliyor muydunuz? Bu yazımızda, can sıkıntısına iyi gelen en iyi online tarayıcı oyunlarını sizlerle paylaşıyoruz.

Online tarayıcı oyunları, bilgisayara indirme derdi olmadan tamamen ücretsiz bir şekilde oynanabiliyor. Ayrıca depolama alanınızı kaplamayan bu oyunlar için güçlü bir sisteme de ihtiyacınız yok. Tamamen ücretsiz ve çalıştırması kolay, doğrudan tarayıcınızda oynayabileceğiniz pek çok harika oyun var.

Özellikle işte, okulda veya evdeki bir boş anınızda can sıkıntısına iyi gelen oyunlar arıyorsanız, sizler için hazırladığımız bu listeyi çok seveceksiniz. Ek olarak, düşünme kabiliyetinizi geliştirmek ve öğrenme hızınızı artırmak için de oyun oynayabilirsiniz. Listemizde yer verdiğimiz tarayıcı tabanlı oyunlar, tamamen vakit geçirmelik olsa da, bazı noktalarda pratik zekanıza başvuruyor.

Şunu da belirtmekte yarar var. Can sıkıntısına iyi gelen oyunlar arıyorsanız, görsel kaliteyi ikinci plana atmanız ve tamamen eğlenceye odaklanmanız gerek. İndirmeyi beklemeden oynayabileceğiniz en iyi online tarayıcı oyunlarını sizin bir araya getirdik. Dilerseniz vakit kaybetmeden listemize geçelim!

En İyi Online Tarayıcı Oyunları

Agar.io

online tarayıcı oyunları agar.io

Beyaz bir arka plan üzerinde hareket eden irili ufaklı rengarenk daireler görüyorsanız, muhtemelen Agar.io‘dasınız demektir. Son derece basit grafiklere sahip olan tarayıcı oyunu, buna karşın şaşırtıcı derece zorlayıcı olabiliyor. Çemberiniz çok küçük başlar, ancak etrafınızdaki tüm küçük renkli noktaları yediğinizde büyürsünüz. Küçük bir daire olarak, hızlı hareket eder ve sizi yemeye çalışan daha büyük dairelerden kaçabilirsiniz.

Büyüdüğünüzde ise işler daha da zorlaşıyor. Zira genişledikçe, hızınız yavaşlıyor. Ayrıca hacminizi artırmak için daha büyük lokmalara ihtiyacınız var. Daha küçük oyuncular daha hızlı hareket ettiğinden, klavyede ‘boşluk’ tuşuna basarak dairenizi eşit kütleli iki farklı daireye bölebilirsiniz. Çemberinizi böldüğünüzde yenisi fırlayacak, ki bu da sizden kaçan daha küçük oyuncuyu yemek için son derece ideal bir hamle olacaktır.

Isleward

can sıkıntısına iyi gelen oyunlar

Isleward, sizi Strathford şehrine atmadan önce hangi karakteri oynamak istediğinizi seçmenizi sağlayan düşük çözünürlüklü roguelike temalı bir oyun. Hamlelerinizi hangi sırayla yapacağınızı öğrenmeniz gerekiyor. Seviye atlamak için bulabileceğiniz ve öldürebileceğiniz birkaç canavar da var. Farklı karakterlerden oluşan çok oyunculu bir oyun olan Isleward’da, keşfedilecek koca bir dünya ve bulunacak tonla ganimet sizleri bekliyor.

Slither.io

Slither.io tarayıcı oyunları

En sevilen online tarayıcı oyunları arasında yer alan Slither.io, Agar.io’ya çok benziyor. Etrafınızdaki çeşitli noktaları yediğinizde vücudunuz biraz daha uzar ve genişler. Düşmanlarınızı yiyemezsiniz, ancak zamanı iyi ayarlarsanız, başka bir yılanı vücudunuza girmeye zorlayabilirsiniz. Bu sayede geride bıraktıkları parçalarını yiyebilirsiniz. Slither.io ayrıca yılanınızın derisini kişiselleştirmenize de izin veriyor.

Kingdom of Loathing

en iyi online tarayıcı oyunları Kingdom of Loathing

Web arayüzüne sıkıştırılmış bir diğer oyunumuz olan Kingdom of Loathing, hem eğlenceli hem de komik. İlk kez 2003 yılında piyasaya sürülen tarayıcı tabanlı oyun; gerçeküstü mizah, kelime oyunu, parodi ve popüler kültür referanslarıyla karakterize edilen elle çizilmiş çubuk figür grafiklere ve yazılara dayanıyor. Sıra tabanlı sistemde online olarak bir karakterlerle savaşarak, oyun içi para birimi, tecrübe puanı ve çeşitli öğeler kazanıyorsunuz. Ayrıca rakip oyuncu ile etkileşime girebilir, mal ve hizmet ticareti yaparak oyun içi ekonomiye de katılabilirsiniz.

Treasure Arena

Treasure Arena

Bu 16 bitlik macera oyununda, değerli bir hazine için bir zindanda savaşıyorsunuz. Hazineden pay almak isteyen üç oyuncu daha var. Zaman geçtikçe yeniden dirilebilirsiniz, ancak bir kez öldükten sonra altınlarınızın bir kısmını kaybedersiniz. Oyunun amacı, süre dolduğunda en fazla altını elde etmektir. Eğer can sıkıntısına iyi gelen oyunlar arıyorsanız, Treasure Arena‘ya bakmanızı öneririm.

War Brokers

online tarayıcı oyunları War Brokers

Birinci şahıs online tarayıcı oyunlarından War Brokers, düşmanın füzelerini fırlatmasını durdurmaktan klasik deatmatch’e kadar farklı temalarda görevler içeriyor. Oyunda ayrıca bir Battle Royale modu da bulunuyor. War Brokers’ta zamanla kilidini açıp kullanabileceğiniz birçok farklı silah ve araç var. Kendinizi savunmak için bir tabanca ve tüfekle başlıyorsunuz. İçine girip kontrol edebileceğiniz helikopter ve tank gibi araçları haritanın etrafında bulabilirsiniz.

Wilds.io

Wilds.io

Hack and slash türündeki Wilds.io, görünüşünü beğenmediğiniz insanları öldürme ve haritanın etrafına yayılmış ganimetleri bulma ilkesine dayanıyor. Bir sürü farklı oyun modu var ama en popüleri, oyunu çalıştırdığınızda varsayılan olarak gelen olan Ruins modu. Bu modda, üç takımdan birinin üyesi olarak bir bölgeyi keşfediyorsunuz. Farklı takımlardaki diğer oyuncuları öldürebilir, kutuları kırabilir ve ganimet bulabilirsiniz. Zırhlar, iksirler ve yeni silahlar, çorak arazide daha uzun süre hayatta kalmanıza yardımcı olacaktır. Asıl amacınız ise insanlar öldüğünde ortaya çıkan kemikleri elde etmektir.

Fallen London

Fallen London can sıkıntısına iyi gelen oyunlar

Fallen London, Failbetter Games‘in aynı evrende geliştirdiği Sunless Seas ve Sunless Skies’ından önce yayınlanan anlatı tabanlı bir online tarayıcı oyunudur. Diğer iki oyunun ücretli olmasına rağmen, Fallen London’a hala yeni içerik ve hikayeler ekleniyor ve yakın zamanda haritasının görünümüne hoş bir güncelleme aldı. Oyunda, Londra’ya yeni gelen biri olarak, yeraltı şehrinin sırlarını ortaya çıkarmak için görevleri kabul ederken, tuhaf yan işleri üstlenen bir karakteri oynuyorsunuz.

En iyi online tarayıcı oyunlarından oluşan listemiz bu şekilde. Eğer can sıkıntısına iyi gelen oyunlar arıyorsanız, yukarıdaki yapımlara kesinlikle denemenizi öneririz. Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde bekliyoruz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.