Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Indira Varma, Star Wars Obi-Wan Kenobi Oyuncu Kadrosuna Katıldı

Yaklaşan Obi-Wan Kenobi serisinin ilk resmi oyuncularından birini tanıdık. Game Of Thrones serisinden tanıdığımız Indira Varma.

Baharın sonunda Obi-Wan Kenobi adlı Star Wars spin-off serisinin çekimleri başlayacak. Ancak, gösteriye dahil olan tüm oyuncu kadrosunu hala öğrenemedik. Ewan McGregor‘un başrolü oynayacağını ve Hayden Christensen‘ın Vader’a geri döneceğini biliyoruz ancak bunun dışında ciddi bir oyuncu kadrosu açıklanmadı. Liam Neeson‘un Qui-Gon’u tekrar oynamaya istekli olacağını sadece duyduk. Neyse ki, bu kuru bilgi büyüsü dün Indira Varma ‘nın Obi-Wan Kenobi’de oyuncuların arasına katılacağını bildiren Deadline sayesinde kırıldı.

Bu isim sizin için bir şey ifade etmiyorsa Game Of Thrones izleyicileri onu suratından mutlaka tanıyacaktır. Burada oyuncunun bir resmi var:

Indira Varman 2

Game of Thrones‘u izlediyseniz, muhtemelen Indira Varma ‘yı tanıyorsunuz. Oberyn Martell’in ortağı ve Lannisters’tan nefret eden ve Dorne’da geçici gücü elinde tutan tatsız bir entrikacı olan Ellaria Sand’ın karakteristik bir rolünü oynadı. Oyuncu ayrıca Luther veya Rome gibi birkaç başka diziden de tanınıyor.

Maalesef Indira Varma ‘nın Obi-Wan Kenobi’de kimi oynayacağını bilmiyoruz ancak son aylarda Darth Vader’ın katılımıyla ilgili olanlar dışında bize herhangi bir önemli olay detayı getirmediği için bizi şaşırtmadı. Dizinin Revenge of the Sith olayları ile A New Hope aksiyonu arasında geçeceğini biliyoruz. Film, 2021’in sonunda veya 2022’nin başında yayınlanacak gibi gözüküyor ancak bunların sadece spekülasyonlar olduğu unutulmamalı.

Bakalım yeni Star Wars dizi izleyicilerin beğenisini kazanabilecek mi? Mandolorian‘ın başarısından sonra daha bolca Star Wars dizisi göreceğiz gibi gözüküyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.