Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Huawei MateRS Porsche Design 512 GB Hafızayla Gelebilir

Huawei'nin Porsche işbirliğiyle geliştirdiği modelde 512 GB hafıza yer alabilir.

Huawei’nin tam 512 GB depolama birimine ev sahipliği yapan yeni bir akıllı telefon modeli üzerine çalıştığını artık kesin olarak söyleyebilmek mümkün. İlk kez Çin’in sertifikasyon kurumu TENAA‘da ortaya çıkan ve NEO-AL00 kod adını taşıyan modelin 6 GB RAM ve 512 GB dahili hafıza özelliklerine taşıdığı görülmüştü. Bazıları bu modelin 2 gün sonra tanıtılacak olan Huawei P20 serisine dahil olacağını tahmin ederken, bazıları da bu modelin ayrı bir segmente hitap edeceğini dile getirmişti.

Huawei MateRS Porsche Design 512 GB Hafızayla Gelebilir 1

Ancak bugün Çin’in sosyal medya ağı Weibo‘da yer alan bir iddiaya göre NEO-AL00 kod adını taşıyan model, sınırlı sayıda üretilecek olan Huawei MateRS Porsche Design telefonu olabilir.

Huawei, yeni hashtag kampanyası başlatı

IT Home‘un haberine göre Huawei, Weibo‘da bu telefonun adını taşıyan yeni bir hashtag oluşturdu. Bu da Huawei MateRS Porsche Design modelinin gerçek olacağının bir işaretçisi olarak yorumlandı.

Detaylı bilgiye önümüzdeki günlerde ulaşılabilir

Şu aşamada 512 GB dahili depolama alanıyla çıkması planlanan modelin gerçekten de Huawei MateRS Porsche Design olup olmadığını kesin söyleyebilmek mümkün değil. Ancak doğrulanmayan bazı kaynaklar bu cihazın sadece ismi değişmiş Mate 10 Pro modeli olacağını da dile getiriyorlar.

Buna göre Huawei MateRS Porsche Design modeli, Mate 10 Pro ile aynı tasarımı ve donanımsal bileşenleri paylaşabilir. Yalnızca telefonun dışında özel Porsche Design logosu ve kullanıcı arayüzünde de Porsche temasına yer verilebilir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.