Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hitman 3, Hitman 2’ye Kıyasla Yüzde 300 Daha İyi Sattı

IO Interactive’in Türk asıllı Danimarkalı CEO’su Hakan Abrak, Hitman 3’ün Hitman 2’ye kıyasla yüzde 300 daha iyi sattığını söyledi.

GamesIndustry.biz sitesine verdiği röportajda konuşan IO Interactive CEO’su Hakan Abrak, “Hitman 3 ,Hitman 2’ye kıyasla ticari olarak yüzde 300 daha başarılıdedi.

İkonik serinin son halkasını “IO’nun şimdiye kadarki en yaratıcı ve şaşırtıcı suikast simülasyonu” olarak tanımlayan Abrak, Hitman 3’ün sadece serinin en beğenilen oyunu olmadığını, aynı zamanda yalnızca stüdyonun kendisi tarafından yayınlanan ilk oyun olmasına rağmen son derece karlı olduğunu söyledi.

Hitman 3

Square Enix tarafından yayınlanan ilk Hitman oyunu, şirketin beklentilerini karşılayamamıştı. 2018 yılında çıkan Hitman 2’nin yayıncılığını ise Warner Bros. Interactive Entertainment üstlenmişti.

Üçüncü devam halkasında seriyi tamamen sahiplenen IO Interactive, hem geliştiriciliğini hem de yayıncılığını yaptığı Hitman 3’ün COVID-19’un neden olduğu handikaplara rağmen bir hafta içinde geliştirme ve pazarlama maliyetlerini karşıladığını açıkladı.

Hitman 3 IO Interactive

Danimarka merkezli stüdyo, Malmö’den sonra üçüncü stüdyosunu Barcelona’da açtığını duyurdu. İspanya’daki yeni stüdyo, gelecekteki Hitman oyunları ve adı henüz duyurulmamış James Bond oyunu Project 007 konusunda Kopenhag ve Malmö stüdyoları ile birlikte çalışacak.

İlk olarak geçtiğimiz yılki PlayStation 5 tanıtım etkinliğinde duyurulan Hitman 3, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X / S, Nintendo Switch, Microsoft Windows ve Stadia için 20 Ocak 2021 tarihinde piyasaya sürülmüştü. Çin’de geçen oyun, yeni nesil konsollarda oyun 4K çözünürlük ve 60 kare hızında çalışıyor.

Hitman 3 hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde bizimle paylaşmayı unutmayın.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.