Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hitman 2’nin Şubat Ayı Yol Haritası Belli Oldu!

Hitman 2 Şubat ayında yeni sözleşmeler alacak. Oyuncular bu sözleşmeler de çeşitli zorluklar ile karşılaşacaklar.

Hitman serisinin ikinci oyunu olarak Kasım 2018’de lansmana çıkan Hitman 2 günümüze kadar oyuncuları tatmin etmeyi başardı. Tek oyunculu ve çevrimiçi oyunculu olarak oynanabilen yapım Şubat ayında bazı içerikler alacak.

Hitman 2’nin Şubat Ayı Yol Haritası Belli Oldu 2

Yayınlanmasından sonra her ay oyuncularına bazı yeni sözleşmeler ve misyonlar sunmaya devam eden yapım Şubat 2020’yi de boş geçmedi. Oyunun geliştiricisi olan IO Interactive Şubat ayı içinde oyunculara bazı özel sözleşmeler sunma kararı almış.

Bugün Altchar’ın yapmış olduğu haber ile edindiğimiz bilgilere göre Hitman 2 Şubat ayında yeni sözleşmeler alacakmış. Buna ek olarak ay sonunda geliştirici ekip Twitch üzerinden canlı bir yayın yaparak oyuncular ile çeşitli bilgi paylaşımı yapacak.

Her ay  yeni içerikler ile oyuncularına yenilikler sunan geliştirici ekip Şubat ayına dair bir de yol haritası paylaşmış.

Yayınlanan yol haritasına göre 6 Şubat’ta oyunculara Lost Love adında bir sözleşme sunulacakmış. 14 Şubat’ta ise The Revolutionary isimli yeni bir görev oyuncuları tatmin etmeye çalışacak. 20 Şubat’a geldiğimiz de Prote7 adında yeni bir sözleşme oyuna eklenecek ve oyuncular yine zorlu bir suikasti gerçekleştirmeye çalışacaklar.

Son olarak 26 Şubat’ta da geliştirici ekip resmi Twitch sayfası üzerinden özel bir yayın yapacak ve bu yayında oyunun gidişatı ve planlardan bahsedecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.