Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Kojima’nın Yeni Oyununda Norman Reedus’un Olabileceğini Gösteren Fotoğraf!

Efsanevi oyun tasarımcısı Hideo Kojima, bir sonraki projesine ait olduğu düşünülen gizemli bir görüntü paylaştı. Söz konusu fotoğrafta, Death Stranding'de oynayan Norman Reedus da yer alıyor olabilir.

Dünyaca ünlü video oyun tasarımcısı ve yönetmeni Hideo Kojima, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile yeni bir heyecan dalgası yarattı. Bir stüdyoda çekim yapmaya hazırlanıyor gibi görünen insanların yer aldığı görüntü, yeni Kojima oyununa dair bazı ipuçları barındırıyor.

Sosyal medyadaki bazı kullanıcılar, fotoğraftaki beyaz üstlü ve siyah pantolonlu kişinin Norman Reedus olduğuna inanıyor ki, bu gayet makul bir tahmin. Ünlü aktör, Kojima’nın Silent Hills projesinde yer alacaktı, ancak oyun daha sonradan iptal edildi. Fakat ikili, Kojima Productions‘ın ilk oyunu olan Death Stranding‘de yeniden bir araya geldi.

Kojima’nın Yeni Oyunu Yapım Aşamasında Olabilir

Kojima, söz konusu Twitter paylaşımında hiçbir ayrıntı vermeden, “Son zamanlarda planı ve senaryoyu revize ediyorum ve diğer her şeyi deniyorum” ifadelerini kullandı. The Game Awards’ı düzenleyen ve Kojima’nın arkadaşı olan Geoff Keighley, tweet’e ‘göz emojisi’ ile yanıt verdi. Bu elbette kesin olarak bir şey ifade etmiyor, ancak Kojima’nın 9 Aralık’ta The Game Awards’da yeni oyunundan bir kesit gösterebileceği söylentileri iyiden iyiye artmış durumda.

Norman Reedus’u Yeni Bir Kojima Oyununda Daha Görebiliriz

kojima oyunu

Kojima Productions yakın zamanda Los Angeles’ta bir film ve TV stüdyosu açtı. Bu nedenle Hideo Kojima‘nın işaret ettiği yeni projenin bir oyun olmaması da mümkün. Kojima Productions’ın son oyunu, geçtiğimiz eylül ayında piyasaya çıkan Death Stranding Director’s Cut oldu. Stüdyonun bir sonraki oyununun Xbox’a özel olabileceği söyleniyor.

Oyun dünyasının dev isimlerini bir araya getirecek olan The Game Awards 2021, 40-50 oyun ve yaklaşık 10 yeni duyuru içerecek. Bethesda imzalı Deathloop, Yılın Oyunu ödülü de dahil olmak üzere toplam dokuz adaylıkla başı çekiyor. Kazananlar, 9 Aralık Perşembe günü duyurulacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.