Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Elon Musk’ın Uçurduğu Hamster Coin Nedir? HAM Coin Nasıl Alınır?

Yakın bir zaman önce Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk'ın attığı basit bir tweet ile değerini yüzde 500 artıran Hamster Coin, gündemdeki sıcaklığını koruyor. Peki, HAM Coin nedir, nasıl alınır? İşte bilmeniz gereken her şey.

Hamster Coin, kripto para piyasasının yeni gözdesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Geçtiğimiz ayın sonlarında Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk‘ın Twitter paylaşımı sayesinde değerini yüzde 500 gibi inanılmaz bir oranda artıran HAM Coin, yükselmeye devam ediyor. Peki Hamster Coin nedir? HAM Coin değeri ne kadar?

Hamster (HAM) Coin Nedir?

Hamster Coin nedir

Hamster Coin, Binance Smart Chain (BSC) ağı üzerinde oluşturulan merkezi olmayan bir meme coin‘dir. Resmi internet sitesinde yazan bilgilere göre projenin amaçları, finansal özgürlüğü sağlamak, piyasa dalgalanmalarının neden olduğu olumsuzların önüne geçmek ve topluma faydalı olmak şeklinde sıralanıyor. HAM Coin’in bir sahibi bulunmazken, tüm kararların topluluk lehine alındığı belirtiliyor.

Hamster Coin Ne Kadar, Kaç TL?

hamster coin ne kadar

CoinMarketCap verilerine göre HAM Coin değeri bu haberi yazarken 0.0000001433 TL seviyesinde ilerliyor. Son 24 saatte yüzde 78,06 değer kazanan kripto para birimi, aynı dilimde 20 milyon TL’den (2 milyon 175 bin dolar) fazla satış gerçekleştirdi.

HAM Coin Nereden Alınır?

Hamster Coin’i şu anda Binance üzerinden satın alabilirsiniz, ancak kripto paranın yakın zamanda daha fazla borsada listelenmesi bekleniyor.

Musk’ın Tweet’i, Hamster Coin Değerini Yüzde 500 Yükselmişti

Kripto para birimi Dogecoin‘in kurucularından biri olan Shibetoshi Nakamoto, 28 Eylül’de kafesindeki düzenekte kripto para ticareti yapan Mr. Goxx isimli bir hamsterın haberini paylaşmıştı. Musk ise söz konusu gönderiye “Bu hamsterın çılgın yetenekleri” var şeklinde bir cevap vermişti.

ham coin elon musk

Bu tweetin ardından Hamster Coin değeri 0.000000001721 dolara yükseldi ve satış hacmi yüzde 6.000 artışla 1.2 milyon doları aştı. Milyar girişimci, kendisini bir kripto para uzmanı olarak görmediğini söylese de, yorumlarının piyasa üzerindeki etkisinin yadsınamaz olduğu bir gerçek.

Öyle ki mayıs ayında Musk, Tesla‘nın ‘çevresel etkiler’ nedeniyle artık Bitcoin‘i ödeme olarak kabul etmeyeceğini duyurdu. Bunun bir sonucu olarak kripto para biriminin değeri önemli ölçüde azaldı. Ayrıca ünlü ismin geçtiğimiz ay köpeği Shiba Inu’dan bahseden bir tweet’inin ardından Floki Inu isimli para birimi dijital para biriminin değeri sadece 24 saat içinde yüzde 1.000 arttı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.