Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

GTA 5 PS5 Fragmanı ‘Dislike’ Rekoruna Doğru Koşuyor!

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen PlayStation Showcase'te yayınlanan yeni nesil GTA 5 sürümünün fragmanı, YouTube'da 'dislike' rekoruna doğru koşar adım gidiyor.

PlayStation Showcase 2021 sırasında gösterilen yeni GTA 5 PS5 fragmanı, serinin hayranları tarafından pek de iyi karşılanmadı. Hem Rockstar Games hem de PlayStation resmi hesaplarından paylaşılan yeni nesil sürüm fragmanı, ‘dislike’ rekoruna doğru koşar adım gidiyor.

PlayStation’ın resmi YouTube hesabındaki GTA 5 fragmanı, şu ana kadar 23 bin beğeni aldı. Beğenmeme butonuna basan kişilerin sayısı ise tam 94 bin. Rockstar Games’in paylaştığı fragmana baktığımızda ise yine benzer bir durum bizleri karşılıyor. Video, 31 bin beğenmeye karşılık 91 bin ‘dislike’ almış.

GTA 5 PS5 Fragmanı, Hayranlar Tarafından ‘Dislike’ Yağmuruna Tutuldu

GTA 5 PS5 fragmanı

GTA hayranlarının bu memnuniyetsizliklerinin altında belli başlı nedenler var. GTA 5 yeni nesil sürümü için planlanan çıkış tarihinin ertelenmesi, bu dislike bombasının sebeplerinden biri olabilir. Başlangıçta 11 Kasım’da piyasaya sürülmesi beklenen oyun, Mart 2022‘ye kaydırıldı.

Hem oyunun teknik olarak bazı ek iyileştirmelere ihtiyaç duyması hem de pandeminin etkileri düşünüldüğünde dört aylık gecikme anlaşılabilir düzeyde olsa da, GTA hayranlarının tadı bir hayli kaçmış gibi görünüyor. Diğer bir sorun da yeni nesil sürümün, PlayStation 4 ve Xbox One versiyonlarından neredeyse hiç farklı görünmemesi olmuş olabilir.

GTA 5’in Yeni Nesil Sürümü, Mart 2022’de Çıkış Yapacak

GTA 5 yeni nesil sürüm fragmanı

Fragman, GTA 5 yeni nesil sürümü için gelişmiş teknik ve grafikleri iyileştirilmeler vaat ediyor, ancak Rockstar Games henüz bu geliştirmeleri detaylandırmadı. Tüm bunlara ek olarak, şirketin GTA 6‘yı duyurmak yerine hala GTA 5 ile ilgileniyor olması da hayranları kızdıran bir diğer nokta olabilir.

Grand Theft Auto 5, sekiz yıl önce PlayStation 3 ve Xbox 360 platformlarında piyasaya sürüldü. 2014’te PS4 ve Xbox One için yayınlanan oyun, ardından 2015’te PC için çıkış yaptı. Her gün yeni bir söylentinin ortaya atıldığı GTA 6’dan henüz bir haber yok. Gelen son haberler, oyunun 2025 yılına kadar çıkmayacağı yönünde. PlayStation Showcase’te paylaşılan GTA 5 PS5 fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Grand Theft Auto V and Grand Theft Auto Online - PlayStation Showcase 2021 Trailer | PS5

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.