Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Gran Turismo 7’nin Araç Özelleştirme Mekanikleri Tanıtıldı

Sony'nin Gran Turismo 7 State of Play'inde, oyuncuların araba ayarlama ve kişiselleştirmeden bekleyebilecekleri yenilikleri gördük.

Sony, yakında piyasaya sürülecek olan büyük özel oyunlarından birine odaklanarak yılın ilk State of Play etkinliğini düzenledi. Gran Turismo 7, gerçekçi sürüş simülatörünün seri köklerine iddialı bir dönüş olacak. Görkemli manzaralar, gerçekçi ses ile görseller ve çarpıcı sürüş fiziği ile öne çıkan Polyphony Digital, 30 dakikalık State of Play’de kişiselleştirme seçeneklerine verilen etkileyici derinliği göstermek için de zaman ayırdı.

Sürüş mekaniği Gran Turismo 7’nin en büyük odak noktası olsa da, Polyphony bunu yaparken oyuncuların arabalarına dikkat etmesini sağlamak istiyor. Son oyun olan GT Sport‘ta bir çekişme noktası, kişiselleştirme seçeneklerinin biraz kısıtlı olduğunu hissettirmesiydi. Gran Turismo 7 tam tersi yönde ilerliyor ve oyunculara farklı kategorilerde neredeyse sonsuz sayıda seçenek sunuyor.

Gran Turismo 7’de Sonsuz Kişiselleştirme Olanağı

Gran Turismo 7

Oyunda mevcut olan çok sayıda modifikasyon, herhangi bir arabayı Gran Turismo 7’de bir oyuncunun rüyasındaki mükemmel arabaya dönüştürebilir. Video, bazı alan seçenekleri arasında hızlıca geziniyor, ancak sadece yüksek spoyler seçenekleri ve spoyler uç plakası şekilleri için neyin mevcut olduğuna odaklanmak dikkat çekici. Bazı otomobillerde ayrıca geniş bir gövde seçeneği olacak, ardından bu geniş gövde modifikasyonları kendi benzersiz stillerine sahip olacak. Oyuncular, gerçek yarış serisi hissi için arabalarına takla kafesleri bile ekleyebilecek.

Gran Turismo 7 Direktörü Kazunori Yamauchi’nin çevirmeni, şaşırtıcı sayıda özelleştirilebilir görünüm seçeneğiyle karşımıza çıktı: 650 aerodinamik parça, 130 jant stili, 1200 boya rengi, göz korkutucu miktarda sonsuz olasılık. Sayısız kırmızı, mavi ve yeşil tonu arasında hızla gezinirken renk seçeneklerine bakıldığında, belirli bir gölgeye bağlı üreticiler de olacak. Polyphony Digital, Aston Martin’in belirli yeşil tonları ve Ferrari’nin ikonik kırmızı tonları gibi markalar için ikonik olan bu tür belirli renkleri elde etmek için etkileyici miktarda küçük ayarlama yaptı.

Sınırsız Renk ve Tasarım Seçeneği Olacak

Gran Turismo 7

Geniş boya seçenekleriyle ilgili olarak Gran Turismo 7, özel tasarımların olanaklarını genişletiyor. Geçmişte, Gran Turismo oyunlarında çıkartma tasarımlarının arabalara nereye uygulanabileceği ve bir arabaya kaç çıkartmanın uygulanabileceği sınırlıydı. Gösterilen örnek, pencereler de dahil olmak üzere Ford F-150’nin yan tarafına bir tasarım uyguluyor. Pencereler, özellikle bir bütün olarak yarış oyunlarında bir kişiselleştirme sorunu olmuştur ve Gran Turismo 7, sadece bir noktayı kanıtlamak için arka aynaya birden fazla çıkartma ve ardından bir logo çıkartması eklenebildiğini gösterdi.

Gran Turismo 7’deki etkileyici kişiselleştirme derinliği, arabalarını istedikleri gibi kişiselleştirmek için zaman ayıran oyuncuların, başka hiçbir arabanın tasarladıkları gibi görünemeyeceğini garanti etmelerini sağlar nitelikte. Benzer şekilde izin verilen özgürlük, geçmişin ve günümüzün bazı çarpıcı tur ve GT arabalarının yeniden canlandırılmasına da yol açabilir. Bakalım nasıl tasarımlar göreceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.