Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Genshin Impact’a Görsel Roman Tarzı Bir Etkinlik Eklenecek

Stone Harbor Journal zaten Çin'de yayında ve 1.1'in yeni beş yıldızlı karakterlerini içeriyor.

Genshin Impact Stone Harbor Journal Etkinligi

2 Kasım‘da miHoYo, Çin’de Genshin Impact için yalnızca tarayıcınızı kullanılarak oynanabilen Stone Harbor Journal adlı bir etkinlik başlattı. Aynı gün, resmi İngilizce Genshin Impact Twitter hesabı, henüz bir çıkış tarihi belirlemeden dünyanın diğer tarafındaki oyuncular için etkinliği duyurdu.

Stone Harbour Journal, sizi 200 Urgestein ve 50.000 Mora’ya kadar kazanabilmek için iskelede ve şehrin başka yerlerinde bir dizi küçük işi bitirebileceğiniz Liyue’ye götüren metin tabanlı bir maceradır. Size yardımcı olması için Genshin’in yaklaşan 1.1 güncellemesinde mevcut olan Zhongli veya Childe‘yi gönderebilir ve ardından işte karşılaştıkları çeşitli sorunlara tepki verebilirsiniz. Kimi gönderdiğiniz etkinliğin hikayesini etkileyecek, ödüller aynı kalacaktır. Günde bir iş deneyebilirsiniz, bazı görevler ayrıca size üç adede kadar ek şans verir. Yalnızca tüm işleri tamamlayanlar Urgestein ve Mora ödüllerini alırken, tamamlanan her iş size küçük bir bonus verir. Etkinlik, stil açısından süper deforme olmuş chibi stilindeki karakterleri tasvir ediyor, hikayeyi tamamlayan oyuncular yeni bir görsel görüyor.

Çin’de, Stone Harbor Journal 10 Kasım‘a kadar devam edecek. Bu nedenle Batı topluluğu, Çin etkinliği sona erdiğinde, muhtemelen güncellemenin 11 Kasım’daki sürümüyle eş zamanlı olarak etkinliğe katılacak. yaşam iyileştirmeleri, Resin sistemindeki değişiklikler ve yeni silahlar sizleri bekliyor.

Genshin Impact’ın Yeni Karakteri: Bomba Atar Klee ve Genshin Impact PS5 Sürümü, 12 Kasım’da Yayınlanacak haberimize göz atabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.