Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Genshin Impact PS5 Sürümü, 12 Kasım’da Yayınlanacak

Genshin Impact, daha iyi grafikler ve daha hızlı yükleme süreleri ile konsolun çıkışıyla birlikte yayınlanacak.

Genshin Impact PS5 sürümü, gelen bir güncelleme sayesinde PS5 gelir gelmez oynamaya hazır olacak.

genshin impact 1.1 guncellemesi

Geliştirici MiHoYo bugün Genshin Impact sürüm 1.1 için planlarını açıkladı; Ücretsiz oynanan oyunun en büyük güncellemesi 11 Kasım‘da geliyor ve yeni görevler, karakterler ve “Unreconciled Stars” adlı sezonluk bir etkinlik ekleyecek. Ayrıca oyuna PS5 uyumluluğunu da katacak ve bu, konsolun ertesi gün raflara çıkmaya başlayacağı için mükemmel bir zamanlanmış.

MiHoYo‘ya göre Genshin Impact, “iyileştirilmiş grafikler ve daha hızlı yükleme süreleri ile geriye dönük uyumluluk sayesinde” PS5’te çalışabilecek. Genshin Impact, hem genişleyen dünyasında hem de renkli karakter tasarımlarında, PS4’te zaten güzel görünen bir oyun, bu yüzden grafiksel bir destek elde etmek kulağa hoş geliyor.

Oyuna tekrar giriş yaptığınızda ilk yükleme ekranı da oldukça ağır olabilir, bu nedenle iyileştirmeler memnuniyetle karşılanacaktır. Genshin Impact’in PS5’te tamamen yükleme süresiz olacağından şüpheliyim. Çünkü yine de her zamanki sunuculara bağlanma işini çevrimiçi hizmet tabanlı bir oyun olarak yapması gerekecek. Ancak umarım oturum açıktan sonra daha az bekleme süresi olacaktır.

Tüm ilerlemeniz MiHoYo hesabınıza bağlı olduğundan, PS4’ten PS5’e geçmek nispeten zahmetsiz olacaktır. Yine de, her ihtimale karşı, geçiş yapmaya gittiğinizde hesap ayrıntılarınızın elinizin altında olduğundan emin olmalısınız.

Genshin Impact’a gelecek devasa 1.1 güncellemesi detayları için Genshin Impact, 4 Yeni Karakter Tanıtan Fragmanını Yayınlandı haberimize göz atabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.