Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Genshin Impact 2.4: Shenhe’nin Yeni Polearm Silahı Açıklandı

Genshin Impact 2.4 beta sızıntıları, yeni karakter Shenhe'nin resmi sanatında yer alan ve yakında çıkacak olan silahlardan birinin istatistiklerini ortaya çıkarttı.

Genshin Impact 2.3 henüz yayınlanmamış olsa da, 6 Ocak 2022 civarında gelmesi gereken 2.4 güncellemesi hakkında çok sayıda sızıntı çoktan ortaya çıktı ancak, miHoYo’nun resmi sosyal medya hesapları oynanabilirliğe katılacak iki yeni karakteri resmen açıkladı. Shenhe ve Yun Jin oyuna eklenecek.

Genshin Impact 2.3 güncellemesi, ikinci afiş döngüsüne gelmeye hazırlanan iki yeni Geo karakteri, Itto ve Gorou‘yu getirecek. İlk afiş, Eula ve Albedo’nun yer aldığı yeni bir çift afiş içerecek. Yeni silahlar tipik olarak yeni afişlerle tanıtılırken, hayranlar çoğu kişinin Shenhe gibi bir karakter için olacağını varsaydığı bir silahla ilgili ayrıntılarla karşılaştı.

Silahın İstatistikleri Ortaya Çıktı

Genshin Impact

Reddit‘teki yakın tarihli bir gönderi, 2.4 beta dosyalarında sızdırılan ve yakında çıkacak olan Genshin Impact silahlarından birinin istatistiklerini ortaya çıkardı. Silahın adı hala bilinmiyor ancak resmi duyurusunda yer aldığı düşünülürse Shenhe’ye ait olduğunu düşünüyoruz.

  • Silah Türü: Polearm
  • Nadirlik: Beş Yıldız
  • Maksimum Taban Saldırısı: 741
  • İkincil İstatistik: Saldırı Yüzdesi
  • Pasif (R1): Temel hasarı yüzde 12 artırır ve temel beceriyi kullandıktan sonraki her saniye için Saldırı yüzde 3,9 artar. Karakter alandan çıkarsa bu etki iki katına çıkar.

Bu silahı Shenhe’nin Elemental Skill ve Burst’a eklemek, muhtemelen güçlü bir alt DPS karakteri yaratacak; Yani potansiyelinin partideki ana DPS için hasar verme ve güçlendirmeler sağlayacak olduğunu biliyoruz. Karakterin sahadan ayrılması durumunda silahın etkisinin iki katına çıkması harika bir özellik.

Genshin Impact 2.4’te Hangi Karakterler Olacak?

Genshin Impact

Genshin Impact geliştiricisi miHoYo, beta gelmeden önce yeni karakterleri ortaya çıkararak son birkaç ay içinde ilginç bir model tanıttı, çünkü muhtemelen zaten sızdırılmaları sadece birkaç saat sürecekti. Şirket büyük ihtimalle sızıntılarının önüne geçmek için karakterleri erken tanıtmaya başladı.

Shenhe, her ikisi de kutuplu silah kullanıcısı olan Yun Jin adlı yeni bir Geo karakteriyle birlikte gelecek ancak Yun Jin ve Shenhe’nin aynı afiş döngüsünde yer alıp almayacağına dair resmi bir bilgi yok. Neyse ki önceki söylentiler, Xiao ve Ganyu’nun yeni bir afişin yeniden yayınlanabileceğini ima ediyordu ve bu, sızdırılmış Lantern Rite etkinlik sanatında yer aldıkları için hemen hemen onaylandı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.