Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Galatasaray Espor Şubesinin Başına Emir Aral Getirildi

Espora olan yatırımlarını yıldan yıl artıran Galatasaray Spor Kulübü'nden önemli bir hamle geldi. Sarı-kırmızılı ekibin espor şubesi artık Emir Aral'a emanet.

Espora ilgi duyan geleneksel spor kulüplerinin başında gelen Galatasaray; League of Legends, FIFA, PUBG Mobile, NBA2K, Zula ve PES takımlarına ev sahipliği yapıyor. Bu alandaki varlığını güçlendirmek ve rekabet seviyesi yüksek ekipler yaratmak için yatırımlarına devam eden sarı kırmızılılar, espor şubesinin başına Emir Aral‘ı getirdi.

Aynı zamanda Galatasaray Spor Kulübü Genel Kurulu üyesi de olan Aral, Galatasaray Espor şubesine liderlik edecek. Görevini fahri olarak yapacağı açıklanan Aral, önümüzdeki günlerde başta Valorant takımı olmak üzere, başka takımların da kulüp bünyesinde olacağı müjdesini paylaştı.

Emir Aral Kimdir?

galatasaray espor emir aral

Emir Aral, Işık Lisesi ve Koç Üniversitesi mezunudur. Türkiye’de oyun sektörünün en önemli firmalarından Aral A.Ş. firmasının ortağı ve yönetim kurulu üyesidir. Aral A.Ş. içinde Electronic Arts, Konami, Disney, Microsoft Xbox, Razer başta olmak üzere distribütörlüğünü yaptığı 20’ye yakın dünya markasıyla faaliyet göstermektedir. Önde gelen Espor takımlarına maddi ve manevi desteklerde bulunarak sektörün her daim nabzını tutmuştur. Aral A.Ş., distribütörlüğünü yaptığı firmaların Espor turnuvalarında en büyük destekçisi olmuştur.

Genel Müdürlüğünü üstlendiği aile şirketi Hometech Elektronik A.Ş., 2014 yılından itibaren bilgisayar ve tablet PC ürünlerine yoğunlaşmış ve ülkemizde en çok satılan (GFK verilerine göre) 3. tablet markası olmuştur. Aral’ın yönettiği Hometech, 2017 yılında Microsoft tarafından “Ortadoğu ve Afrika bölgesinde (MENA) en hızlı büyüyen yerli üretici” ödülüne layık görülmüştür. Kurucularından olduğu Türkiye Espor Federasyonu’nda (TESFED) halen yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.