Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Valorant Yeni Sezon Ne Zaman?

Valorant yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Yeni sezonun haritası ve ajanı ne olacak? Valorant yeni savaş bileti neler içerecek? Tüm sorularınızı yanıtladık.

Valorant yeni sezon ne zaman diyorsanız, 4. Bölüm 1. Kısım çıkış tarihini ve bu sezon ile ilgili bildiğimiz tüm bilgileri sizler için bir araya getirdik. Eğer siz de Valorant yeni sezon hakkındaki detayları öğrenmek istiyorsanız, içeriğimizi okumaya devam edin.

Şu anki 3. Bölüm 3. Kısım ile oyunda yeni bir harita olan Fracture tanıtıldı. Popüler veri madencileri ve topluluk uzmanları da yakında Valorant’a iki yeni ajanın geleceğini açıkladı. Yani, bir sonraki Bölüm ve yeni Ajan hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, okumaya devam edin. İşte Valorant yeni sezon ne zaman sorusunun cevabı ve tüm detayları.

Valorant Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Valorant Yeni Sezon Ne Zaman?

ValorantHubb’dan gelen sızıntılara göre Valorant yeni sezon olan 4. Bölüm 1. Kısım; 11 Ocak 2022 Salı günü başlayacak. ValorantHubb ayrıca, Bölüm 4 Kısım 2’nin 1 Mart 2022 Salı günü başlamasının beklendiğini belirtti ancak yine de bu, güncellemenin beklenen lansmanına yaklaştıkça Riot tarafından değiştirilebileceğini unutmayın.

Valorant yeni sezon ne zaman sorusunu cevaplayan bir diğer sızıntıya göre, Valorant 4. Sezon 1. Kısım 12 Ocak 2022’de başlayacak. Ayrıca 4. Sezon 2. Kısım; 1 Mart civarında başlayacak ve 3. Kısım ise 26 Nisan’da başlayacak ancak Riot Games önceki sezonları erteledi ve bu tarihlerin değişmesi kuvvetle muhtemel. Bu sızıntıların çoğu şu anda sadece spekülasyon olsa da, en makul olanlarını derledik.

Valorant Yeni Sezon Ajanı Ne Olacak?

Valorant Yeni Sezon Ne Zaman?

Valorant yeni sezon ne zaman sorusu ile ilgilenen veri madencileri bunun haricinde, oyun dosyalarından Deadeye ve Sprinter adlı iki yeni kod adını ortaya çıkardı. Bunlardan biri Valorant 4. Bölüm 1. Kısım’da Ajan 18 olarak gelecek. Spekülasyonlara göre, kod adı Sprinter olan Ajan 18’in aşırı hız yeteneklerine sahip olabileceğini öne sürdü. Bu, oyuncuların tuzaklar hakkında çok fazla endişelenmeden sitenin kontrolünü hızlı bir şekilde ele geçirmelerini sağlayacak.

Tüm eski Valorant ajanlarının oyun içindeki becerileriyle eşleşen kod adları vardı. Sprinter, bunun doğaüstü hıza sahip, belki de DC’nin Flash’ına çok benzeyen ilk Valorant ajanı olup olmayacağını merak ettirdi. Bazıları Spinter’ın Overwatch’tan Soldier: 76’ya benzer yeteneklere sahip olacağını tahmin etti.

Resmi haberlere gelince Valorant yeni sezon ne zaman sorusunun haricinde yeni ajanın ne olacağı sorusuna da resmi cevap verilmedi. Hayranlar, Riot Games’in bir sonraki sezonu resmi olarak tanıtmasını beklemek zorunda kalacak. Bu arada, Valorant ajanlarınızı en iyi şekilde kullanmak için Valorant Nişangah Ayarları isimli içeriğimize mutlaka göz atın.

Valorant Yeni Sezon Haritası Ne Olacak?

Valorant Yeni Sezon Ne Zaman?

Önceki güncellemelerin ardından hayranlar, Valorant Bölüm 4‘te yeni bir haritanın gelmesini beklemeye başladı bile. Riot Games, bir sonraki haritanın 1. Kısım‘ın başlarında gelebileceğini ve bir coğrafi kubbeden sonra tasarlanacağını ima etti.

Lore uzmanı Cynprel, bu haritanın Brezilya’nın Bahia kentinin (Valorant Evreninde Raze’nin memleketi olarak bilinen) ikonik konumunu içereceğini tahmin etti. Bir sonraki harita, Valorant’ın hikayesinde şimdiye kadar keşfedilmemiş toprak olan Earth 2‘yi gösterme şansına sahip.

Fracture kısa süre önce piyasaya sürüldü ve bir sonraki Valorant haritasını görmemiz biraz zaman alacaktı. Breeze ve Fracture arasındaki zaman farkına bakılırsa, yeni haritanın Valorant 4. Bölüm 1. Kısım güncellemesinde gelmesini beklemek en mantıklısı.

Valorant Yeni Savaş Bileti Nasıl Olacak?

Valorant Yeni Sezon Ne Zaman?

Valorant yeni savaş bileti her zaman olduğu gibi yeni sezonda da ücretsiz ve seçkin olarak iki şekilde sunulacak. Valorant yeni sezon ne zaman sorusu haricinde en merak edilen konu ise Valorant yeni Battle Pass neler içerecek sorusu oldu. Onaylanmamakla birlikte, Valorant yeni savaş bileti Bölüm 4’te büyük olasılıkla elden geçirilecek.

Oyuncuların artık oyun sonlarında “Maç Kutuları” elde etmesi mümkün olacak. Bu kutuların içinde tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz, ancak krediler ve diğer özelleştirme biçimlerinden bahsedildiğinde, oyuncular Apex Legends veya Overwatch’a benzer bir ganimet kutusu tarzı bir sistem bekliyor. Bununla birlikte bunların hepsi sızıntı ve Valorant 4. Bölüm yaklaştıkça sizi bu konuda bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Valorant yeni sezon güncelleme notları, bölümün yayınlanmasına yakın bir zaman kala paylaşılacak. Bu nedenle 10 Ocak 2022 Pazartesi günü resmi bir açıklama bekliyoruz. Belki de ondan önceki hafta. Valorant Bölüm 4 Kısım 1 için resmi yama notları hazır olduğunda sizi bilgilendireceğiz!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.