Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

FunPlus Phoenix Tian İle Yollarını Ayırdığını Açıkladı

LPL’in önemli takımlarından birisi olan FunPlus Phoenix takımında yaprak dökümü devam ediyor. Bir oyuncuyla daha yollar ayrıldı.

FunPlus Phoenix (FPX) yıldız üst koridor oyuncusu olan Jang “Nuguri” Ha-gwon ile yollarını ayırdıktan sonra bir oyuncu ile daha yollarının ayrıldığını duyurdu.

Yapılan açıklama ile birlikte FunPlus Phoenix Tian ile yollarının ayrıldığını duyurdu.

FunPlus Phoenix Tian

FunPlus Phoenix Tian İle Worlds 2019 Şampiyonu Olmuştu

LPL’in başarılı espor organizasyonlarından birisi olan FunPlus Phoenix Tian ile yollarını ayırdığını açıklaması pek çok FPX taraftarını üzdü. Takımın son üç yıldaki başarılarında önemli bir katkısı olan Tian, FPX ve Çin’in Worlds 2019’da uluslararası bir ün kazanmasına yardımcı olmuştu.

Fransa’nın başkenti olan Paris’te düzenlenen finallerde LEC’nin önemli ekiplerinden birisi olan G2 Esports’u yanan ve serinin MVP’si ödülünü alan Tian, bu galibiyetin ardından Worlds 2020’de çalınan “Take Over” parçasında bir dağın tepesinde savaşan Lee Sin olarak tasvir edildi.

Take Over (ft. Jeremy McKinnon (A Day To Remember), MAX, Henry) | Worlds 2020 - League of Legends

Bu yıl yaşadığı bazı sağlık problemlerinin endişesiyle Tian, elinden gelenin fazlasını takımı için yapmaya devam etti. Oyuncunun bileğinde yaşanan sorunlar nedeniyle LPL sezonu boyunca yedek kadroya çekilmesiyle birlikte Yang “Beichuan” Ling forma giymeye başlamıştı.

funplus phoenix tian ile yollarini ayirdigini acikladi 3

2021 Dünya Şampiyonası’nda Tian, takımına olan bağlılığı nedeniyle yedekten çıkartıldı ve asıl takıma alındı. Ekim ve Kasım aylarında İzlanda’nın Reykjavik şehrinde düzenlenen organizasyonda Tian, grup aşamasında düşük performans sergiledi.

FunPlus Phoenix sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, “Bugün FunPlus Phoenix Tian yolculuğu sona erdi” denildi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.