Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Free Fire’ın McLaren İş Birliği Etkinliği’nin Son Turuna Hazırlanın!

Bu hafta sonu Fire Fire'a giriş yapan oyuncular McLaren ve Free Fire iş birliği ile hazırlanan koleksiyon çantasını içeren birçok ödülün sahibi olacak. Ayrıca oyunun sunduğu görevleri hafta sonu tamamlayan oyuncular, Canavar Kamyon - McLaren görünümü elde edecek. Bununla birlikte, yeni sınırlı oyun modunun keyfini de çıkarabileceksiniz.

Free Fire Türkiye, 29 Temmuz 2021‘da McLaren ile Free Fire iş birliği, giriş ödülleri, özel koleksiyon ögeleri ve yeni bir oyun modu ile bu hafta sonu zirveye ulaşacak.

Ödülleri Kazanmak İçin Hafta Sonu Oyuna Girin: Sıkışık Konvoy

Oyuna giriş yapmak için bu hafta sonunu kaçırmayın. 31 Temmuz’dan 1 Ağustos’a kadar oyuna giriş yapan herkes, koleksiyon çantası içeren Free Fire ve McLaren ödüllerini alacak.

Ayrıca tüm bu görevleri hafta sonu tamamlayan oyuncular ise Canavar Kamyon – McLaren görünümü kazanacak.

Free Fire ve McLaren
Free Fire ve McLaren

Ayrıca artık yeni sınırlı oyun modunun keyfini çıkarabileceksiniz. Sıkışık Konvoy isimli bu yeni modda oyun başına iki tur olacak. Her turun başında istilacı veya savunucu olarak görev alacaksınız. İstilacılar belirli bir varış noktasına kadar araca eşlik etmek zorundayken, savunucular da bunun gerçekleşmesini engellemeye çalışacak.

Her iki takımda istilacılar ve savunanlar rollerini oynayacak. Araç yalnızca istilacılar belirli arabaya yakınken ileri doğru hareket edip muhafızlar yaklaştığında ise geri hareket edecek. Hem istilacılar hem de savunanlar menzil içindeyken araç hareket etmeyi bıracak. Aracı hedefe ulaştırmayı en kısa sürede başaran veya aracı en uzak mesafeye kadar götürmeyi başaran takım kazanacak.

Free Fire severler, 3 Ağustos 2021’e kadar bu yepyeni Sıkışık Konvoy oyun modunun keyfini çıkarabilecek!

Free Fire ve McLaren

Free Fire ve McLaren’a Özel Fırsatlardan Yararlanın

Artık hem karakterinizi süsleyebilecek hem de dünyanın ilk hibrit hiper otomobili McLaren P1‘in artırılmış istatistiklerle yeni bir görünüm kazandıracak Free Fire ve McLaren ögelerini inceleyebileceksiniz.

“Free Fire ve McLaren Erkek Kostümü – Kazanan Ruh ve Gök Tahtası As Turbo oyuna eklendi.”

Free Fire ve McLaren
Free Fire ve McLaren

Eğer sizde 31 Temmuz’dan 6 Ağustos’a kadar, arabalarınızın görünümünü değiştirmek ve onlara güç vermek isterseniz 2 yeni McLaren P1 görünümü piyasaya sürülecek. McLaren P1 – Kyanos ve McLaren P1 – Gold Spark oyuna eklenecek. Her iki görünüm de yalnızca sınırlı bir süre için satışta olacak. Bu nedenle eğer onlara sahip olmak ve koleksiyonunuza eklemek isterseniz oyuna giriş yaptığınızdan emin olun.

Sizde oyuna katılmak için, iOS AppStore ya da Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.