Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Final Fantasy 14 All Saints Etkinliği Bu Hafta Başlayacak

Final Fantasy 14’ün yıllık Cadılar Bayramı etkinliği bu hafta yayınlanacak ve kutlamak için elde edilebilir yepyeni ögeler içerecek. Bu yılki All Saints’ Wake etkinliği 20 Ocak’ta başlayacak ve 2 Şubat’a kadar sürecek. Devam eden covid-19 pandemisi nedeniyle, etkinlik kasım ayında ertelendi.

Ürkütücü etkinliğe katılmak için oyuncuların “All Clowns’ Wake” görevine başlamak için Old Gridania’da bulunan Adventurers’ Guild Investigator ile etkileşime girmeleri gerekecek. Oyuncular, kabul edildikten sonra, Clowning Around yüz boyaması, bir Palyaço Kıyafeti (şapka, üst, eldiven, alt ve bot içeren) gibi göz alıcı hale getirilebilecek bir dizi özel, sınırlı süreli eşyaya sahip olabilecek.

Final Fantasy 14 All Sainst Wake Etkinliğini Kaçırmayın

Final Fantasy 14

Final Fantasy 14 oyuncularının evlerini dekore etmek için kullanabilecekleri, dış mekan mobilyaları Perili Kabak Seti ve Kabak Çiçeği Vazosu da dahil olmak üzere bir dizi konut eşyası da mevcut olacak. Ek olarak, görevin yanı sıra perili bir zindan şeklinde mevsimlik etkinlik içeriği olacak. Tüm bu bahsettiğimiz eğlenceli içerikleri kaçırmamak için 20 Ocak’ta All Clowns Wake görevini yapmayı unutmayın!

Malikaneye girmek için Mih Khetto Amphitheatre‘ndaki güler yüzlü rehberle konuşun. Unutmayın, #108 numaralı odada bulunan tatsız imp, yolculuğunuz boyunca tanıştığınız çeşitli insanlara dönüşmenizi sağlayacak. Diğer haberlere gelirsek, Final Fantasy 14 bu ay daha fazla sunucuyla satışa geri dönecek. Oyunun artan popülaritesi, ücretsiz deneme sürümü ve en son genişleme olan Endwalker’ın yakın zamanda piyasaya sürülmesi nedeniyle Square Enix, sunucuları çalışır durumda tutmak için oyunu dijital mağazalardan çekmek zorunda kaldı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.