Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

FF7 Remake Intergrade İçin Yeni Bir Fragman Yayınlandı

Square Enix, FF7 Remake Intergrade için yeni bir fragman yayınladı ve Ramuh'un bir çağrı olarak geri döndüğünü ve Nero the Sable'ın boss olacağını doğruladı.

Square Enix, Final Fantasy VII Remake Intergrade ve DLC bölümünün final fragmanını yayınladı ve Ramuh’un bir çağrı olarak geri döndüğünü ve Dirge of Cerberus’tan Nero the Sable’ın boss olacağını ortaya koydu. FF7 Remake Intergrade, klasik karakter Yuffie’nin başrol oynadığı FF7R Episode INTERmission DLC’yi de içeren yeniden yapımın PlayStation 5 sürümü.

Final Fantasy 7 Remake Intergrade Final Trailer

INTERmission DLC, her ikisinde de Midgar şehrine sızan Yuffie’yi içeren iki yeni bölüm FR7 Remake’e ekleyecek. Yuffie, Shinra Corporation’ın elinde olan bir “Nihai Malzeme” arayışı için Midgar’a girecek. Aramak için Avalanche HQ ile birlikte çalışacak. DLC bölümleri hikayenin farklı noktalarında ayarlanmış gibi görünüyor. Yeni fragmana göre ilk bölüm, Air Buster savaşından sonra Cloud’un Avalanche’dan ayrılmasının ardından, ikinci bölüm ise Sector 7 Plate’e yapılan saldırıdan önce geçecek gibi görünüyor.

Cuma gününün erken saatlerinde yayınlanan bir yayında Square Enix, Final Fantasy 7 Remake Intergrade ve yakında çıkacak olan Final Fantasy VII The First Soldier mobil oyunu hakkında yeni bilgiler açıkladı. Bunu, artık resmi Final Fantasy YouTube kanalında İngilizce olarak izlenebilecek FF7 Remake Intergrade için oldukça büyük bir hikaye ve oynanış fragmanı izledi. Daha önce, Dirge of Cerberus’tan Weiss the Immaculate’in oyuna boss olarak geldiği açıklanmıştı ancak fragman bu oyundan başka bir karakterin de dahil edileceğini ortaya çıkardı: Deepground ajanı Nero the Sable, Yuffie tarafından dövüşecek.

FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE - Final Trailer

Square Enix daha önce Yuffie’nin FF7R Episode INTERmission’da yeni Summon Materia alacağını doğruladı. Son fragman, Levin Lordu Ramuh’un FF7 Remake Intergrade ‘e geri dönen çağrılardan biri olacağını ortaya çıkardı. Ramuh, güçlü bir şimşek çakmasıyla düşmanları vurma yeteneğine sahip. Oyuncular orijinal oyunun Gold Saucer bölümüne kadar onu elde edemediler, bu yüzden hikayedeki rolü ileriye taşındı.

Son fragman ayrıca Yuffie’nin yeni bir boss dövüşünde Shinra Corporation’dan Scarlet ile karşılaşacağını ortaya çıkardı. Scarlet, FF7’deki Proud Clod’a benzeyen bir mekanik kostümle savaşacak ve Yuffie’nin dövüş arkadaşı Sonon ile arasında bir geçmiş olduğu ortaya çıkacak. FF7 Remake Intergrade’in son fragmanında görülmesi gereken çok şey var ve daha fazla Dirge of Cerberus içeriğinin eklenmesi, orijinal oyunun şimdiye kadar değiştirilmiş hikayesinin çok daha tuhaf hale gelmek üzere olduğunu gösterdi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.