Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Farming Simulator 22’nin Yeni Toprak Türleri Tanıtıldı

Farming Simulator 22'nin geliştirici ekibi, daha önce oyunda bulunmayan üç zemin türünün ayrıntılarını paylaştı. Ayrıca oyun daha detaylı toprak dokularına da sahip olacak.

Farming Simulator 22’nin çıkış yapmasına az bir zaman kaldı, bu nedenle oyunun geliştirici ekibi oyunun içeriği ve özellikleri hakkında giderek daha fazla ayrıntı ortaya koydu. Kısa süre önce, çapraz platform özelliği ve lisanslı giysiler sunan genişletilmiş bir karakter editörü ile ilgili ayrıntılar hakkında yazdık.

Farming Simulator 22

Farming Simulator 22 Toprak Türleri

Farming Simulator 22, toprak kalitesinin mahsul verimi üzerindeki etkisini önceki oyunlardan daha büyük ölçüde simüle edecek. Yeni oyunda, toprağı işlemenin üç yeni yolu olacak. Artık malçlama, taş toplama ve yuvarlama şeklinde üç adet yeni yöntemi kullanabileceğiz ve bunlar toprağın verimliliğini etkileyecek.

İlk yenilik, tüm bahçıvanların aşina olduğu, ot veya saman gibi organik materyalin yayılmasını içeren bir teknik olan malçlama olacak. Bu uygulama ile çiftçi verimi artıracak ve ürünler arasındaki boşluğu estetik açıdan daha hoş bir şekilde yönetecek.

Farming Simulator 22

Bir başka yeni mekanik de taş toplama olacak. Önemsiz gelebilir ancak bir çiftçi için bu yöntem tarım makinelerini çalıştırırken temel öneme sahip. Sahada duran çeşitli büyüklükteki kayalar ekipmana zarar verebilir, bu nedenle topakların boyutuna ve sayısına bağlı olarak bunları manuel olarak toplayabilir veya traktöre bağlı özel aletler kullanabilirsiniz. Farming Simulator 22’de ayrıca tamamen yeni bir tür çiftçilik ekipmanı olacak, oyuncunun daha küçük kayaları yerin altına saklamasını sağlayan toprak silindirleri kullanabileceğiz.

Farming Simulator 22’deki üçüncü yeni özellik, çeşitli tipteki silindirler olacak. Serideki üçüncü yeni özellik, çiftçilerin topraklarının kalitesini daha da iyileştirmelerini sağlayacak. Sürme veya ekim, toprağın altındaki taşları kaldıracak. Yuvarlama, yani gevşetilmiş toprağın düz bir merdane ile sertleştirilmesi ve tesviye edilmesi, mekanik hasadı kolaylaştıracak ve daha iyi su emilimini sağlayacak. Halkalı merdaneli merdaneler keseklerin parçalanmasını sağlarken, başak merdaneli merdaneler ise toprağı sürdükten sonra gübreleme yapacak.

Ek olarak, serinin önceki bölümlerine kıyasla farklı toprak türlerini ve koşullarını daha iyi temsil edecek yeni ve daha ayrıntılı zemin dokuları oyunda yer alacak.

Farming Simulator 22; 22 Kasım‘da piyasaya sürülecek. Oyun PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X/S için çıkış yapacak. Google Stadia kullanıcıları da oyunu oynayabilecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.