Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Farming Simulator 22’de Karakter Özelleştirme Olacak

GIANTS Software, Farming Simulator 22 hakkında daha fazla ayrıntı yayınladı ve oyunun çapraz platform desteği, karakter ve çiftlik özelleştirmesi sunacağını açıkladı.

Farming Simulator 22‘nin çıkış yapmasına çok az kaldı. Bunun sonucu olarak geliştirici ekip, oyun hakkında giderek daha fazla ayrıntı ortaya koymaya başladı. Bu sefer oyunun çapraz platform desteği, genişletilmiş karakter ve çiftlik düzenleme olanakları sunacağını öğrendik.

Farming Simulator 22

Kıyafetlerimiz Lisanslı Olacak

Çiftçimizi sıfırdan yaratabileceğiz. Cinsiyetini, saç stillerini veya sakallarını seçebileceğiz. Ek olarak, karakterlerimizi giydireceğimiz birkaç kıyafetimiz olacak. İlginç olan ise oyunda seçebileceğimiz kıyafetler tamamen lisanslı olacak. Oyun içerisinde; Case IH, CLAAS, Fendt, Massey Ferguson ve Valtra gibi markaların kıyafetlerini giyebileceğiz.

Ayrıca sıfırdan kendi çiftliğimizi oluşturacağımız bir inşa modu da olacak. Sadece yapıların konumlarına değil, çitler, aydınlatma gibi detaylara da karar verebileceğiz.

Farming Simulator 22; bu yıl 22 Kasım‘da çıkacak. Oyun PC, PlayStation 4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S için çıkış yapacak.

Farming Simulator 22

Farming Simulator 22 Çok Detaylı Olacak

Serinin önceki bölümlerinde olduğu gibi Farming Simulator 22’de de bir çiftçi rolünü üstleniyoruz ve bir çiftliği işletmekle ilgili tüm görevler bizim omuzlarımızda olacak. Oyun sırasında toprağı işlemekle ve hayvanları yetiştirmekle ve hatta ormancılıkla ilgileneceğiz. Kazandığımız parayı (örneğin mahsul satarak) yeni ekipman satın almak ve çiftliğimizi genişletmek için harcayabileceğiz.

Geliştirici ekip oyuna bir dizi yenilik ve iyileştirme ekledi. Oyun, biraz güncellenen tanıdık Erlengrat ayarının yanı sıra tamamen yeni iki haritaya sahip olacak. Ayrıca yüzün üzerinde lisanslı üreticinin 400’den fazla makine ve aleti arasında denenecek yeni kategoriler olacak. Daha önce mevcut olmayan mahsul türleri de oyuna eklendi ancak en büyük yenilik değişen mevsimler oldu. Mevsimlerin her birinde farklı şeylerle uğraşmamız ve çiftliği sonraki mevsimlere uygun şekilde hazırlamamız gerekecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.