Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Far Cry 6 Rambo Etkinliği Başladı

Far Cry 6'ya aksiyon sinemasının ikonik karakteri Rambo'yu getiren "All The Blood" etkinliği başladı. Görevi başarıyla tamamlayan oyuncular, yepyeni bir silahın sahibi olacak.

Far Cry 6 Rambo etkinliği bugün itibarıyla başladı. Beyaz perdede Sylvester Stallone tarafından canlandırılan ikonik aksiyon kahramanının ruhu, “All The Blood” isimli görevin bir parçası olarak Yara’ya adım attı. Görevi başarıyla tamamlayan oyuncular, Rambo’nun ünlü silahlarından biri olan ve hem düşmanları hem de ağır araçları mahvedebilecek patlayıcı oklar atan Vengeance Bow ile ödüllendirecek.

Oyuncuların satın alabilecekleri Rambo paketinde Dani için yeni bir kıyafetin yanı sıra yeni silah ve araç görünümleri dahil tematik öğeler bulunuyor. Far Cry 6 Rambo etkinliği, oyun için gelen sondan ikinci ücretsiz genişleme paketi konumunda.

far cry 6 rambo

Ubisoft’un paylaştığı yol haritasına göre mart ayında başka bir ücretsiz genişleme paketi gelecek ve Stranger Things’ten Eleven’ı başka bir etkinlik için Yara’ya dahil edecek. Far Cry 6’nın yeni Rambo genişlemesi, geçen ay Danny Trejo‘nun oyunun kadrosuna katılmasını sağlayan başka bir crossover etkinliğini takip ediyor.

Öte yandan Far Cry 6, en az bir ücretli DLC daha alacak. Collapse isimli genişleme paketi, Far Cry serisinin geçmişteki kötü adamlarını kontrol etmenizi sağlayacak. Far Cry 5’in kült lideri Joseph Seed‘e odaklanacak olan Collapse, mart ayında piyasaya sürülecek.

Far Cry 6 - Official Rambo Crossover Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.