Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Euro Truck Simulator 2 Convoy İçin Mod Desteği Eklendi

Euro Truck Simulator 2 ve American Truck Simulator'daki çok oyunculu mod olan Convoy için nihayet modlarla oynama desteği eklendi ancak bazı sınırlamalar olacak.

Euro Truck Simulator 2 Convoy‘un beta aşaması neredeyse sona erdi. Beta süreci eylül ayında başlamıştı ve 1.42 güncellemesi ile birlikte Euro Truck Simulator 2 ve American Truck Simulator İçin Convoy Çevrimiçi artık tam sürüm oldu diyebiliriz. SCS Software’in resmi web sitesinde birkaç önemli değişiklik tartışıldı.

Kuşkusuz güncellemenin en önemli özelliği, ETS2 ve ATS’deki çevrimiçi mod olan Convoy’a hayran yapımı modlar için desteğin eklenmesi oldu.

Euro Truck Simulator 2 Convoy

Euro Truck Simulator 2 Convoy’a Mod Desteği

Euro Truck Simulator 2 Convoy, temmuz ayından bu yana her iki oyunda da mevcut ancak şu anda bile hala bir test sürümü aşamasındaydı. Eksik unsurlardan biri modlarla oynama yeteneğiydi ancak zaten ağustos ayında böyle bir özelliğin ekleneceği açıklanmıştı. Geliştirici ekip, farklı modlar kullanan oyuncu oturumlarını senkronize etme ile ilgili sorunları çözmek için çalışmalara başladı.

Euro Truck Simulator 2 Convoy, aynı anda 70’den fazla mod çalıştırmanıza izin vermeyecek. Geliştirici ekip, kullanıcı arayüzü ile ilgili yenilikleri de tanıttı. Yenilikler sayesinde, belirli bir sunucunun mod kullanıp kullanmadığını, hangilerinin gerekli olduğunu ve yüklü olup olmadığını kontrol edebileceksiniz. Eğer söz konusu modlar sizde yüklü depilse, eksik modlar doğrudan oyun içinden Steam Atölyesi’nden indirilebilecek.

Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator: Join the Convoy!

Yukarıdaki özelliğe ek olarak, SCS Software ayrıca direksiyon ve diğer kontrolörlerin kuvvet geri bildirimi üzerinde de çalıştı. Geliştirici ekip, birinci yönlendirmeli dingil üzerine etki eden kuvvetlerin gerçek dünya hesaplamalarına dayalı merkezleme ve lastik sürtünmesindeki değişikliklerle mevcut etkileri birleştiren ve en modern araçlarda kullanılan hidrolik direksiyon dişlisi sisteminin davranışını simüle eden yeni bir sistem oluşturdu. Aynı zamanda, mevcut FFB ile ilgili ayarların sıfırlanması önerildi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.