Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

ETS 2 ve ATS Convoy, Multiplayer Mod Desteği Alacak

SCS Software, Euro Truck Simulator 2 ve American Truck Simulator'da çok oyunculu modda değişiklikler yaptığını söyledi. Yeni resmi çevrim içi modu, hayran yapımı modifikasyonlar ile oynamamıza izin verecek.

Geçen ay Euro Truck Simulator 2 ve American Truck Simulator, Convoy çevrimiçi işbirliği modunda diğer sanal sürücülerle oynamamızı sağlayan bir güncelleme yayınlandı. Oyuncular bu yeni özelliği ve 14.1 güncellemesinin tamamını memnuniyetle karşıladı, ancak bu hala bazı sınırlamaları olan fiili bir test sürümüydü. SCS Software, Convoy oturumu başına maksimum oyuncu sayısını artırmayı ve hayran modifikasyonları için destek eklemeyi planladığını açıkladı.

Şu anda, Convoy en fazla sekiz oyuncunun birlikte oynamasına izin veriyor. Geliştiricilerin hangi sayıyı hedeflediklerini bilmiyoruz ancak SCS Software’in resmi web sitesindeki bir gönderi, mevcut küçük sınırın çok oyunculu modun test niteliğinden kaynaklandığını belirtti.

Convoy

ETS 2 ve ATS Convoy İçin İlk Öncelik Optimizasyon

Yukarıda bahsettiğimiz ifade, geliştiricilerin çok daha büyük bir grup hakkında geliştirme aşamasında olduğunu ortaya çıkardı. Ekip şimdilik optimizasyon ve daha iyi denetleme araçları üzerinde ince ayar yapmak için çalıştığını söyledi. Fan yapımı modifikasyonlara gelince, buradaki bariz sorun, farklı modifikasyonlar kullanan oyuncuların oturumlarının senkronizasyonu.

Geliştirici ekip, bunların yakın gelecekte göreceğimiz değişiklikler olmadığını belirtti. SCS Software artık ATSon için Wyoming’in dağlık bölgelerini keşfetmemizi sağlayacak daha fazla ek pakete sahip. Son zamanlarda, bu genişlemenin içeriğini sunan oynanışı görme şansımız oldu ve stüdyonun resmi blogundaki en son gönderi, bölgenin başkenti Cheyenne’i sundu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.