Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Elden Ring İlk Oynanışta Yüzde 100 Tamamlanamayacak

Elden Ring'in tek bir oynanışta yüzde 100 tamamlanamayacağını ve her şeyi birden fazla kişinin görmesini gerektirdiğini ortaya çıkardı.

Oyun görüntüleri ve geliştirici yorumları arasında From Software’in Elden Ring pazarlaması, hayranların oyunun ne kadar büyük olduğuna dair bazı beklentileri formüle etmelerine yardımcı oldu. Yani oyunun büyük açık dünyasının içerisinde, her şeyi tek bir oyunda görmenin ve yapmanın imkansız olması sürpriz olmamalı.

Oyunun ilk ortaya çıktığı 2019’da From Software, Elden Ring’i stüdyonun bugüne kadarki en büyük oyunu olarak lanse etmişti. O zaman sadece tanıtım fragmanı gösterildiğinde ortaya çıkacak böyle bir ifade, oyuncuları iki yıl sonra 2021 yazında daha fazla bilgi gelene kadar idare etti. Neyse ki oyunun yönetmeni Hidetaka Miyazaki, Elden Ring’in gerçekten de stüdyonun en büyük oyunu olduğunu doğruladı.

Elden Ring Tekrar Oynanabilir Olacak

Elden Ring

Elden Ring’in yapımcılarından biri olan Yasuhiro Kitao ile yapılan bir röportajda, oyunun yüzde 100 tamamlanması için birden fazla oynanış gerektireceği doğrulandı. Röportaj, Kitao’nun oyunun sistemlerini açıklayan bir sunum yaptığı ve çeşitli soruları yanıtladığı Taipei Game Show 2022’nin özel bir yayınından geldi. Oyuncuların bir oyunda yüzde 100 tamamlamaya ulaşıp ulaşamayacakları sorulduğunda Kitao, “Pek sayılmaz. Teknik olarak, sona yakın dallanma noktaları olduğu için yüzde 100’e ulaşmak imkansız ancak kesinlikle oldukça yaklaşabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Daha önce From Software oyunlarını oynamış olanlar için bu bilgi muhtemelen sürpriz olmadı. Bu röportajda Kitao, daha eski From Software oyunlarının da öne çıktığı tekrar oynanabilirliğe odaklandı. From Software’in son oyununa bakıldığında (Sekiro: Shadows Die Twice), çoğu oyuncunun belirli ögeleri bulmak, belirli karakterler ile konuşmak ve belirli patronları yenmek için bir avuç belirli adım ve eylem gerçekleştirmesini gerektiren birden fazla sonu görmeleri gerekiyordu. Pratik olarak, orijinal Demon’s Souls’tan bu yana her Souls oyununda birden fazla son mevcut.

ELDEN RING – Taipei Game Show 2022

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.