Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Elden Ring, Dark Souls 3 İle Aynı Zorlukta Olabilir

From Software'den Hidetaka Miyazaki Elden Ring'in zorluğu hakkında bazı ipuçları verdi.

Elden Ring, Soulsborne mirasının iddialı ve heyecan verici bir devamı gibi görünüyor, ancak From Software oyunla ilgili detayları açıklamadığı için oyuncuların aklında önemli bir soru var. Elden Ring ne kadar zor olacak? Elden Ring yönetmeni Hidetaka Miyazaki ile yakın zamanda yapılan bir Famitsu röportajına göre, bir meydan okumaya hazırlanmalısınız, ancak çok korkmanıza gerek yok.

Elden Ring

Miyazaki’ye göre oyun, Sekiro: Shadows Die Twice veya Bloodborne gibi oyunlar kadar zor olmayacak, bunun yerine Dark Souls III ile aynı çizgide olacak. Elden Ring, oyunculara gizlilik ve size yardımcı olmaları için “Spirit Body” yoldaşlarını çağırma yeteneği de dahil olmak üzere zorluklarla mücadele etmek için daha fazla seçenek sunacak.

Miyazaki, oyunun From Software’in şimdiye kadarki en zorlu bosslarından bazılarını içereceği konusunda uyarıyor, ancak birkaç istisna dışında, onlarla hangi sırayla karşılaşacağınızı seçebilir ve hatta sadece sınırlı sayıda yenmek zorunda kalarak onları tamamen atlayabilirsiniz. Elden Ring, seviye atlamanıza bağlı olarak, kolay veya zor bir oyun olabilir. Aslında bu tamamen sizin oyunu ne kadar çabuk kavradığınız ve iyi oynadığınızla ilgilidir.

Ancak şunu da belirtmek gerekir ki oyun gerçekten zor bir oyun olacak.

Miyazaki ayrıca Elden Ring dünyasının inşası hakkında biraz daha ayrıntı verdi. Görünüşe göre oyun, önceki From Software oyunlarından daha çok geleneksel aşamalar gibi hissettiren eski zindanları birbirine bağlayacak büyük bir açık merkeze sahip olacak. Toplamda, bu eski zindanlardan altı tane olacak.

Oyun, 21 Ocak 2022‘de PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 ve PS5 için piyasaya sürülecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.