Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Game of Thrones Yazarı Elden Ring Hakkında Konuştu

Game of Thrones evreninin yaratıcısı George R.R. Martin, FromSoftware’dan efsanevi oyun yönetmeni Hidetaka Miyazaki ile birlikte tasarladığı video oyunu Elden Ring hakkında konuştu.

Dark Souls, Bloodborne ve Sekiro gibi oyunlarla tanınan Japonya merkezli FromSoftware stüdyosu tarafından geliştirilen Elden Ring, iki yıllık meraklı bir bekleyişin ardından E3 2021 sırasında resmen tanıtılmıştı.

RPG oyununa dair oluşan yüksek beklentinin iki temel sebebi var: FromSoftware’in şimdiye kadar geliştirdiği olağanüstü oyunlar ve projenin Dark Souls ile yeni bir türün ortaya çıkmasına öncülük eden efsanevi oyun yönetmeni Hidetaka Miyazaki ve Game of Thrones yazarı George R.R. Martin ortaklığında hayat bulması.

George R.R. Martin Elden Ring

İşte bu iki faktör, Elden Ring’i son yılların en çok beklenen oyunları arasında ilk sıraya koyuyor. ABD’nin Illinois eyaletindeki Medill Gazetecilik Okulu’ndan fahri doktora unvanı almak için şehre gelen Martin, yerel haber kanalı WWTW ile Elden Ring hakkında konuştu.

“Onlar için oldukça ayrıntılı bir temel hazırladım. Oyunu son gördüğümden bu yana birkaç yıl geçti, ancak periyodik olarak gelip bana tasarladıkları canavarları gösteriyorlardı” ifadelerini kullanan Amerikalı yazar, oyunun çok yavaş geliştirildiğini söyledi.

elden ring ekran görüntüleri

Elden Ring’in piyasaya sürülmesini dört gözle beklediğini belirten Martin, “Onu görmek için herkes kadar heyecanlıyım” şeklinde konuştu. Geçtiğimiz günlerde bir röportaj veren yönetmen Miyazaki, oyunda Yarı-Tanrı’ların bulunduğu toplam 6 ana bölgenin olduğunu söylemişti. Oyuncuların isteğe bağlı savaşabileceği opsiyonel Boss’ların yer alacağını belirten Miyazaki, Elden Ring’in birden fazla sonu olduğunu ifade etmişti.

PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X|S platformları için yayınlanacak olan Elden Ring, 21 Ocak 2022 tarihinde çıkış yapacak. Yayınlanan oynanış fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

ELDEN RING - Official Gameplay Reveal

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.