Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Düşük Fiyatlı Amiral Gemisi Redmi K40 ‘ın Etkileyici Ekranı Ortaya Çıktı

Redmi önümüzdeki haftalarda yeni amiral gemisi olan K40 modelini tanıtacak. Telefon tanıtılmadan önce etkileyici ekran detayları hakkında bilgi edindik. Öğrendiğimiz bilgilere göre telefonda Samsung Galaxy S21 gibi cihazlarda bulunan E4 OLED ekran bulunacak.

Bütçe dostu ve yüksek özellikle telefonları ile dikkat çeken Redmi, önümüzdeki haftalarda yeni amiral gemisi telefonu olan K40 ‘ı tanıtacak. Geçtiğimiz günlerde fiyatı ve duyuru tarihini öğrendiğimiz Redmi K40, diğer aile üyesi olan Redmi K40 Pro ile birlikte 25 Şubat’ta tanıtılacak.

2021 yılının en çok konuşulan telefonlarından birisi olacağını düşündüğümüz Redmi 40 şimdiye kadar ortaya çıkan detayları ile bunu kanıtlıyor ve ekran detayları ile merakımızı katlamayı başarıyor. Redmi 40, Galaxy S21’de gördüğümüz E4 OLED ekrana sahip olacak.

Daha Yüksek Performans Daha Az Enerji Tüketimi:

Redmi K40 2

Redmi K40‘ta etkileyici bir ekran bulunacağı bilgisi uzun zamandır söylenti olarak ortalıkta dolanıyordu. Ancak resmi bir kaynaktan bilgi edinme şansımız olmamıştı. Sonunda bu söylentiler resmi bir kaynak tarafından doğrulandı. Redmi Genel Müdürü Lu Weibing tarafından bilgiler onaylandı.

Lu Weibing, Çin’in en popüler sosyal medya platformu olan Weibo’da yaptığı bir paylaşım ile telefonunun ekran detaylarını bizler ile paylaştı. Bu bilgiler ışığında telefonda Samsung’un ürettiği E4 OLED ekran kullanılacağını öğrendik.

Bu yeni OLED ekranlar ışığı oldukça başarılı bir şekilde ekrana yansıtan organik materyallerden oluşuyor. Bu panelin en önemli özelliği çok daha yüksek performans sunarken oldukça düşük enerji harcaması olarak karşımıza çıkıyor. Bu ekranın diğer bir etkileyici özelliği ise 120 Hz. olması.

Redmi’nin son amiral gemisi K40 ayrıca gücünü Snapdragon 888 işlemcisinden alacak. 4500 mAh boyutunda bir bataryaya sahip olacak telefon 33W kablolu şarj desteği sağlayacak ve telefonda kablosuz şarj desteği bulunmayacak. Kamerası hakkında bir bilgimiz olmayan telefonun sadece üçlü bir kurulum ile geleceğini biliyoruz.

25 Şubat‘ta tanıtımı yapacak akıllı telefonunun fiyatı ise 463 dolar olarak açıklandı. Bu fiyat Çin pazarına özel bir fiyat mı yoksa global pazarda da bu fiyat ile mi çıkış yapacağı bilinmiyor. Ancak her koşulda bu telefonun diğerlerine kıyasla oldukça ucuz bir amiral gemisi telefon olacağını söylemek mümkün.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.