Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Cyberpunk 2077 PS5 Sürümü Göründü: Çok Yakında Çıkabilir

Cyberpunk 2077'nin görsel ve performans optimizasyonları içeren PS5 sürümü PlayStation Network veritabanında keşfedildi. Oyunun piyasaya sürülmesi an meselesi olabilir.

Ne zaman çıkacağı merak konusu olan Cyberpunk 2077 PS5 sürümü, çok yakında piyasaya sürülebilir. Oyunun PlayStation Network veri tabanında keşfedilmesi, yeni nesil versiyonun nihayet hazır olabileceğini gösteriyor. PlayStation Game Size tarafından bulunan görselde, Cyberpunk 2077 karakterlerinden V’yi arkası dönük bir halde görüyoruz. Önünde ise oyunun logosu yer alıyor.

Görüntü bugüne kadar herhangi bir CP 2077 sürümü için kullanılmadığı için muhtelemen PS5 versiyonunun resmi posteri olarak karşımıza çıkacak. Elbette bunların hiçbiri ne PlayStation ne de geliştirici CD Projekt RED tarafından doğrulanmadı, ancak PlayStation veritabanında yapılan bu gibi keşifler genellikle yeni sürüm veya oyunların habercisi oluyor.

Cyberpunk 2077 PS5 Sürümü Yakında Yayınlanabilir

Cyberpunk 2077 PS5

Cyberpunk 2077 PS5 sürümünün başlangıçta 2021’de piyasaya sürülmesi bekleniyordu, ancak oyundaki hataların korkunç bir boyutta olması takvimin değişmesine yol açtı. CD Projekt tarafından yapılan son açıklamada, PS5 ve Xbox Series X / S güncellemelerinin 2022’ye ertelendiği belirtilmişti. Cyberpunk 2077 yeni nesil sürümü hakkında resmi bir açıklama gelmesi halinde sizleri bilgilendireceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.